reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Dziewczyny wy tak późno spać chodzicie, a ja to już o 21 się kładę :-D Nie mam siły dłużej siedzieć bo zasypiam na siedzącą.
marand witaj i gratuluję Fasolinki :tak:

hej:)
juz wpracy, ale mi sie ziewa dzis strasznie, dobrze ze od jutra mam 3 dni urlopu:)
Dzieciaki odprowadzone bez marudzenia, wiec poranek minal spokojnie. Mogloby sie cieplej zrobic, bo mi sie nie podoba zima... tzn; podoba jak na nartach jestem, a nie jak siedze w miescie:-p

witaj marand

Bellka -
o 21 to Adam jeszcze nie spi, wiec trudno abym ja spala. Chetnie bym sie szybciej polozyla, ale nie ma moizliwosc. Jak sie uda o 23 to jest ok:)

Ja wczoraj padlam po 22 czyli raczej normalnie. Dziś zrobiłam test i pokazal ze jestem w 2-3tyg od zapłodnienia więc juz bardziej wierze w swoja ciaze. ide dzis na 12do lekarza.
Kiedy mówicie swoim szefom że zaciazylyscie? Ja mam raczej lekka prace wiec chyba na razie nie będę mówiła. Miłego dzionka zycze

ja powiedzialam o ciazy w sumie w ten sam dzien co tescior pozytywny wyszedl:tak:ale u mnie byla sytuacje ze jedna osobe mieli zwolnic wiec to tzw zabezpieczenie;-):tak:

Hehe zawsze jakieś zabezpieczenie:) ja chyba powiem w 3m-cu no chyba że bede musiala cos robić czego nie powinnam

Ja mam trochę łatwiej :-) Sama jestem swoim szefem, i jako taki już o swojej ciąży wiem:-D.
Ale w poprzedniej pracowałam normalnie i powiedziałam jakoś pod koniec pierwszego trymestru. Szef się nie ucieszył...

reklama
w poprzedniej ciazy powiedzialam dopiero jak bylam w 5 mcu heheheh pracowalam w sklepie z kanapkami mielismy luzne koszulki do pracy wiec nic widac nie bylo:-) w lutym bralismy slub wrocilam i manager sie przypaletal zeby zlozyc mi gratulacje i zasmial sie ze ooo to slub juz byl kiedy dzieci? wiec ja z usmiechem na ustach podnioslam koszulke pokazalm mu bebzol i mowie ze za 4 mce:-Dprawie na zawal padl hahaha jego mina bezcenna hahaha najgorzej bylo jak rano otwieralam sklep i pieklam chlebek z ziolami i mnie mulilo a manager przyjezdzal zeby kase zliczyc i mi pomagac czasem to musialam sie mega mocno pilnowac zeby nie widzial ze cosik mi dolega:-D
a teraz w sumie miala byc redukcja bo zamkneli nam jedno pietro i postanowilam powiedziec odrazu:tak:pracuje w biurze gdzie sa prawnicy adwokaci itp ludziska czytam sobie u nich ksiazki o prawach w pracy itp i doczytalam ze w sumie jak jest redukcja personelu to mnie i tak mogli by zwolnic :tak: manager chcial robic rozmowe na pkty i osoba ktora najmniej pkt dostanie musi odejsc a to moj jedyny kontrakt z ta firma wiec dla mnie oznaczalo by to ze wogole pracy bym nie miala. w pracy mam samych polakow i tylko supervisor zna troche angielski reszta wogole wiec ja bym wybrnela z tego;-) stanelo na tym ze obcieli nam godziny i zostalismy wszyscy:-)wiec bez stresu przynajmniej:-D tylko maciezrynski bede miec bardzo niski bo policza mi 90% moich dochodow wiec lipa straszna ale jakos damy rade:tak:

Do góry