reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
no nie słyszałam serduszka bo za wcześnie ale bardzo dobrze wysoko umieszczona w macicy. Mam brać jak na razie tylko folik bo wszystko ok. Termin mam na 3 października a następna wizyta 28 lutego.

Mamba/portia - zdajcie relacje z wizyty ...mówił lekarz coś ciekawego? ... ja ide jutro i kurde muszę się przyznać że trochę się boję :sorry:

Mamba/portia - zdajcie relacje z wizyty ...mówił lekarz coś ciekawego? ... ja ide jutro i kurde muszę się przyznać że trochę się boję :sorry:

No więc lekarz spytał czy chce teraz założoną kartę ciąży czy na następnej wizycie, więc powiedziałam że od razu:tak: Najpierw badanko, potem usg, potem ważenie, badanie piersi i dużo pytań. Powiedział jakie badania należy zrobić i w sumie tyle albo aż tyle. Trochę byłam zdenerwowana więc coś mi mogło ulecieć;-)

Dziękuję dziewczyny za rady. Większość z Was ma przygody z biegunką, i ja tak miałam w poprzedniej ciąży, mało tego do biegunki dochodziły jeszcze ogromne bóle jelit dramat myślałam za każdym razem że coś złego się dzieje. Z dwojga złego wolę chyba już te zatwardzenia :-p

reklama
Ja na razie nie mam takich objawow, z jednej strony to dobrze, ale z drugiej jak juz jestem w tej ciazy to bym chciala zeby mnie cos delikatnie pomeczylo:) Z drugiej strony mam cos z oczami, zawsze mialam doskonaly wzrok a teraz czesto widze takie jakby paproczki migajace, i w ogole szybko mi sie meczy wzrok. Macie tez takie cos?

Do góry