reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

reklama
Oprócz galerii, wymieniłysmy się danym na nk i fb .
Ja mięsa ,wędlin jadam bardzo mało.A schabowego od 2miesięcy w ustach nie miałam .Nie zmuszam się do niczego i jemy tylko to na co mam ochotę.Ogólnie to jestem mięsożerna,ale w ciąży mnie odrzuciło.

a co do ubijania - to powinno to być w 100% nadzorowane bo ja osobiście też nie znoszę jak się znęcają nad tymi zwierzakami... tak samo jak kury, które siedzą jedna na drugiej w klatce całe życie... bo taniej...

nigdy nie kupuje jajek, które nie mają oznaczeń że są z chowu wolnego... a dodatkowo smak tych jajek bardzo się różni od tych klatkowych.

aguga - ja z to mleko żerna a teraz nie mogę jeść :)

ale taką golonkę prawdziwą z kotła wojskowego to bym zjadła albo taką wojskową grochówkę.. - normalnie jak fanatyczka pisze :p

Anć jesli to może zrobic tylko Zapominajka to teraz sorry ale nie będziemy jej głowy zawracac takimi rzeczami .Chyba że nowa moderatorka wszystko od niej przejmie.

Nie nie. Jasne, że nie zależy zawracać jej głowy. O to bym nie prosila i sama bym tego nie chciala.
Po prostu moderator naszego wątku (jak zostanie wybrany) może napisać do administratora forum i wyjasnic sytuacje. O ile sie nie myle adm moze przepisac grupe na kogos innego.

Super. Dziękuje.

Totalnie nie chcialam robic problemu. Teraz mi glupio...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Wiosna, wiosna, wiosna ach to ty... Uwielbiam tę porę roku. Cieplutko ale nie za gorąco, nowalijki, zielono i słonecznie.
Lato już trochę mniej. Obawiam się co będzie w tym roku, gdy będę chodzić z wielkim brzuchem. A słyszałam, że lato ma być upalne.

Do góry