reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopadowe mamusie 2025 ❤️

reklama
Cześć! Witam się z wami mamuśki! Jestem dzisiaj 5+4, dowiedziałam się 4 dni temu.
Kochana ale wysoka ta beta jak na ten wiek ciąży 🙃 ja jestem 5+0 i beta z dzisiaj 106,85 🫣 przyrost w normie z poprzedniej bety.
Spokojnie jak jest beta powyżej tysiąc to już zobaczysz pęcherzyk i zarodek :)

U mnie dzisiaj 5+0
Beta z czwartku 38,93 dzisiaj 106,85
Nudności, mokre upławy, częstomocz, śmierdzi mi ciągle palonymi kablami 🤣
A brzuchol cię boli od czasu do czasu? Ja właśnie nie mam takich typowych objawów, częściej tylko sikam, brzuch mnie boli, sutki delikatnie i te upławy… :) a i beczę jak bóbr haha

U mnie dzisiaj 5+0
Beta z czwartku 38,93 dzisiaj 106,85
Nudności, mokre upławy, częstomocz, śmierdzi mi ciągle palonymi kablami 🤣
Najważniejszy jest przyrost, ja nie wiem nawet kiedy miałam owulację, od kilku miesięcy przestałam to sledzic, bo mój mąż miał złe wyniki nasienia był u androloga dostał leki i nam proponowali tylko in vitro ale udało się, czyli cuda się zdarzają

reklama
A brzuchol cię boli od czasu do czasu? Ja właśnie nie mam takich typowych objawów, częściej tylko sikam, brzuch mnie boli, sutki delikatnie i te upławy… :) a i beczę jak bóbr haha
Pobolewa mnie delikatnie, sutki taaak to po tym się kapnęłam że mogę być w ciąży, a z płaczem to samo 🤣

Do góry