Mikimka
Fanka BB :)
Upławów też nie masz?Witajja też 5+4 z tym że ja o ciąży wiem już prawie 3 tyg
mam wrażenie że wieczność.
Mnie nic nie boli, jajniki na pewno nie, czasem delikatnie coś cmi w podbrzuszu.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Upławów też nie masz?Witajja też 5+4 z tym że ja o ciąży wiem już prawie 3 tyg
mam wrażenie że wieczność.
Mnie nic nie boli, jajniki na pewno nie, czasem delikatnie coś cmi w podbrzuszu.
Wiesz co..mam od czasu do czasu, ale nie jest tego duzoUpławów też nie masz?ciekawe jak inne dziewczyny
![]()
W żłobku pracujeA przy czym pracujesz że tak szybko zwolnienie? Pytam z ciekawości, bo mi jak lekarz zaproponuje to też nie będę się bronić![]()
U mnie dzisiaj 5+0Upławów też nie masz?ciekawe jak inne dziewczyny
![]()
Kochana ale wysoka ta beta jak na ten wiek ciążyCześć! Witam się z wami mamuśki! Jestem dzisiaj 5+4, dowiedziałam się 4 dni temu.
Donos jak twój przyrost z wczoraj ?Pięknie !Ja wczoraj miałam 31.80, idę na przyrost jutro i w poniedziałek
Nie Donos tylko Domka miało byćDonos jak twój przyrost z wczoraj ?
A brzuchol cię boli od czasu do czasu? Ja właśnie nie mam takich typowych objawów, częściej tylko sikam, brzuch mnie boli, sutki delikatnie i te upławy…U mnie dzisiaj 5+0
Beta z czwartku 38,93 dzisiaj 106,85
Nudności, mokre upławy, częstomocz, śmierdzi mi ciągle palonymi kablami![]()
Najważniejszy jest przyrost, ja nie wiem nawet kiedy miałam owulację, od kilku miesięcy przestałam to sledzic, bo mój mąż miał złe wyniki nasienia był u androloga dostał leki i nam proponowali tylko in vitro ale udało się, czyli cuda się zdarzająU mnie dzisiaj 5+0
Beta z czwartku 38,93 dzisiaj 106,85
Nudności, mokre upławy, częstomocz, śmierdzi mi ciągle palonymi kablami![]()
Pobolewa mnie delikatnie, sutki taaak to po tym się kapnęłam że mogę być w ciąży, a z płaczem to samoA brzuchol cię boli od czasu do czasu? Ja właśnie nie mam takich typowych objawów, częściej tylko sikam, brzuch mnie boli, sutki delikatnie i te upławy…a i beczę jak bóbr haha