reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

a jeszcze mówi ze go plecy bolą :baffled: nie wiem o co chodzi
Narazie zasął jak nie przejdzie to mykamy na nocna pomoc

reklama
Może od tego kaszlu go bolą plecki.No dziwne to ,że dostał antybiotyk i zaczął gorączkowac,powinno być dużo lepiej.

patrycja pochwaliłam się na wątku Przepisy na rożne pyszności

mam nadzieje że kiedy twój synek wypocznie to i choróbsko przejdzie. Wiadomo że sen i czas są najlepszymi lekarstwami.

Witam
No i jestem po weekendzie i wiadomości na wątku przerażające :sorry2: Powiem wam dziewczyny że ja rzadko będę zaglądać ze względu na pracę ale też na swoje samopoczucie. Jak czytam o takich przykrych wydarzeniach to zaczynam sama schizować.
Ja przytulam mocno i chyba tyle bo niewiele da sie tutaj napisać :no:

lorelain- strasznie współczuję..:-(nawet nie wiem co napisać.
aguga- dla lori chodzi pewnie o dziewczyny które wysyłają jej info żeby je zamieścić na listę itp?
wątpię,że ktoś pisał do niej w sprawie prowadzenia listy,no chyba że azorek,która jest modem i musi takie organizacyjne sprawy załatwiac :-p
patrycja-widziałam tort,świetny. masz talent :tak:

reklama
witam wieczornie ja byłam chwile u babci bo jutro ma imieniny i wypadło złożyć życzenia no i musiłam się wyrwać choć na chwile i się przewietrzyć bo już wariowałam w domu
lori strasznie mi przykro aż mi serce ściska ja czytam co piszesz nawet nie chce sobie wyobrażać co czujesz trzymaj się kochana ......
patrycja zdrówka dla synka no i jeśli się nie poprawi to jedź i sprawdź czy mu nic nie jest może to jakaś reakcja alergiczna na antybiotyk....

Do góry