reklama
*PaMinka
Wdrożona(y)
Myślami jestem z tobą
Dziewczyny uszanujmy decyzję Lorelain
-może załóżmy nowy temat z listą październicówek ,a nie zawracajmy głowy Zapominajce,czy Lorelain
Myśle że nie ma co zakładać nowego tematu tylko ktoś inny powinien sie tym szybko zająć
Kurcze mlody chory na maksa gorączka 39 stopni mega katar i kaszel który nie daje mu spać normalnie masakra
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
administracja powinna przerzucić moderatorstwo nad wątkiem na inną osobę i tyle
my dzisiaj zaliczyliśmy Ikeę bo - młoda pobawiła się w miasteczku zabaw a my spokojnie kupiliśmy kilka dupereli
potem spacer i teraz kolacyjka
my dzisiaj zaliczyliśmy Ikeę bo - młoda pobawiła się w miasteczku zabaw a my spokojnie kupiliśmy kilka dupereli
potem spacer i teraz kolacyjka
aguga06
Fanka BB :)
Nawet w myślach mi nie przeszło żeby zawrać glowy Lorelain czy Zapominajce na temat wątków,listy itd .Wiadomo co człowiek wtedy przechodzi i takie pytania nie na miejscu są.
Patrycja a próbowałaś posmarować klatkę piersiową i plecki maścią?Ja używam zawsze w takim przypadku depulolu i lepiej się wtedy młodemu oddycha. A byłas u lekarza?Zdrówka życzę.
Sandy co to za firmówki?
Ardhara co zakupiliście w Ikea?
Ja posiedziałam na allegro kupiłam adidasy nike i spodnie dresowe dla syncia
Patrycja a próbowałaś posmarować klatkę piersiową i plecki maścią?Ja używam zawsze w takim przypadku depulolu i lepiej się wtedy młodemu oddycha. A byłas u lekarza?Zdrówka życzę.
Sandy co to za firmówki?
Ardhara
aguga - tym razem podstawkę na kolana pod laptopa co by mi nóg nie spalił ( te mają taką fajną poduchę na nogi ) oraz sprzęt pierwszego użytku gdy ma się zwierzaka w domu - rolki do zbierania sierści ( my czyścimy nimi dywaniki )
u nas na papu tym razem frytki, cola i nagetsy z kurczaka
u nas na papu tym razem frytki, cola i nagetsy z kurczaka
*PaMinka
Wdrożona(y)
Nawet w myślach mi nie przeszło żeby zawrać glowy Lorelain czy Zapominajce na temat wątków,listy itd .Wiadomo co człowiek wtedy przechodzi i takie pytania nie na miejscu są.
Sandy co to za firmówki?
W piątek byłam z mlodym u laryngologa ( ma 3 migdał i chodzimy co miesiąc na wizyty) i mial katar ( od miesiąca leczony sterydami ) wiec lekarka zabrała mu te sterydy i dala antybiotyk mówiąc że jest to katar ropny i od piątku bierzemy ten antybiotyk. Nie bylo tak źle do dzisiaj bo dostał gorączki w tej chwili 39,5 stopni i wlaśnie zwymiotował strasznie szybko go rozwalilo bo jeszcze wczoraj nie wyglądał na chorego. Nie wiem co robić czy jechać na pomoc nocną czy czekać do jutra i iść do lekarza Tylko dziwi mnie że od piątku brał antybiotyk i on nic nie pomaga pewnie źle dobrany.
Ardhara
ja bym tam poszła na pomoc lekarską - skoro leki nie działają to niech dadzą inne - po to mają płacone aby pomagać a nie pić kawkę i spać...
reklama
Firmówki-małe kiełbaski firmowe zawijane w ser ,panierowane ,otaczane w bułce i smażone na tłuszczu
jak mu nie spadnie temperatura i będzie nadal wymiotował to jak najbardziej wskazana całodobówka
jak mu nie spadnie temperatura i będzie nadal wymiotował to jak najbardziej wskazana całodobówka
Ostatnio edytowane przez moderatora: