reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Myślami jestem z tobą

Dziewczyny uszanujmy decyzję Lorelain
-może załóżmy nowy temat z listą październicówek ,a nie zawracajmy głowy Zapominajce,czy Lorelain

reklama
Myślami jestem z tobą

Dziewczyny uszanujmy decyzję Lorelain
-może załóżmy nowy temat z listą październicówek ,a nie zawracajmy głowy Zapominajce,czy Lorelain

Myśle że nie ma co zakładać nowego tematu tylko ktoś inny powinien sie tym szybko zająć

Kurcze mlody chory na maksa gorączka 39 stopni mega katar i kaszel który nie daje mu spać :baffled: normalnie masakra

administracja powinna przerzucić moderatorstwo nad wątkiem na inną osobę i tyle

my dzisiaj zaliczyliśmy Ikeę bo - młoda pobawiła się w miasteczku zabaw a my spokojnie kupiliśmy kilka dupereli :)
potem spacer i teraz kolacyjka :)

Nawet w myślach mi nie przeszło żeby zawrać glowy Lorelain czy Zapominajce na temat wątków,listy itd .Wiadomo co człowiek wtedy przechodzi i takie pytania nie na miejscu są.
Patrycja a próbowałaś posmarować klatkę piersiową i plecki maścią?Ja używam zawsze w takim przypadku depulolu i lepiej się wtedy młodemu oddycha. A byłas u lekarza?Zdrówka życzę.
Sandy co to za firmówki?
Ardhara co zakupiliście w Ikea?
Ja posiedziałam na allegro kupiłam adidasy nike i spodnie dresowe dla syncia

aguga - tym razem podstawkę na kolana pod laptopa co by mi nóg nie spalił ( te mają taką fajną poduchę na nogi :D ) oraz sprzęt pierwszego użytku gdy ma się zwierzaka w domu - rolki do zbierania sierści ( my czyścimy nimi dywaniki :) )

u nas na papu tym razem frytki, cola i nagetsy z kurczaka :)

Ardhara taka podstawkę to i ja mogłabym zakupić pod laptopa. Ja colę to mogłabym pić teraz litrami,ale bardzo się ograniczam chodź dzisiaj ratowałam się nią bo mnie mdłości chwyciły :cool:

Nawet w myślach mi nie przeszło żeby zawrać glowy Lorelain czy Zapominajce na temat wątków,listy itd .Wiadomo co człowiek wtedy przechodzi i takie pytania nie na miejscu są.
Patrycja a próbowałaś posmarować klatkę piersiową i plecki maścią?Ja używam zawsze w takim przypadku depulolu i lepiej się wtedy młodemu oddycha. A byłas u lekarza?Zdrówka życzę.
Sandy co to za firmówki?
Ardhara co zakupiliście w Ikea?
Ja posiedziałam na allegro kupiłam adidasy nike i spodnie dresowe dla syncia

W piątek byłam z mlodym u laryngologa ( ma 3 migdał i chodzimy co miesiąc na wizyty) i mial katar ( od miesiąca leczony sterydami ) wiec lekarka zabrała mu te sterydy i dala antybiotyk mówiąc że jest to katar ropny i od piątku bierzemy ten antybiotyk. Nie bylo tak źle do dzisiaj bo dostał gorączki w tej chwili 39,5 stopni i wlaśnie zwymiotował:baffled: strasznie szybko go rozwalilo bo jeszcze wczoraj nie wyglądał na chorego. Nie wiem co robić czy jechać na pomoc nocną czy czekać do jutra i iść do lekarza :zawstydzona/y: Tylko dziwi mnie że od piątku brał antybiotyk i on nic nie pomaga pewnie źle dobrany.

reklama
Firmówki-małe kiełbaski firmowe zawijane w ser ,panierowane ,otaczane w bułce i smażone na tłuszczu

jak mu nie spadnie temperatura i będzie nadal wymiotował to jak najbardziej wskazana całodobówka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry