Ja jem wszystko na co mam ochotę, (..)Nawet wczoraj napiłam się łyk piwa od męża bo kupiła cholera moje ulubione i sobie popijała zadowolona wieczorem
ja również wczoraj pozwoliłam sobie na szklaneczkę piwa, mój małż bezczelnie popija a doktorek mówi że wszystko jestdla ludzi tylko z umiarem.
ja również nawet bez ciąży nie cierpię papierosów, nigdy nie paliłam chociaż w liceum próbowałam popalać ale nie widziałam w tym nic fajnego, i to ciało śmierdzące papierochami.. fuj. Co dziwne moi rodzice palą, a ojciec jak parowózmnie do papierosów tak skutecznie odrzuciło w pierwszej ciąży że do tej pory na sam zapach czuje mdłości i to nie tylko teraz podczas ciąży po prostu cały czas
ja to kiedy przechodzę obok takiej osoby mówię głośno: ale smród! Zażenowanie palacza - bezcenneTeraz jak jestem w ciazy i widze ze ktos na ulicy pali wstrzymuje oddech jak przechodze przy tym kims, bo tak mi smierdzi.
a przez was robię właśnie ciasto na pizzę, takiego mi smaka narobiłyście. Tylko krucze pepsi brak...