Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Jestem;
coś mnie dzisiaj wywala z bb i nie wiem dlaczego.
U nas cieplutko się zrobiło, aż miło. Tylko słoneczka mało.
Kochana ty nam lepiej napisz co u ciebie? Jak było, jak się czujesz i czy wszystko ok.
Witaj Natalia
Kciuki przygotowane. Czekam na relację.
Ja się już też przed czwartkową wizytą denerwuję.
Na razie jeszcze myślę racjonalnie, ale nie wiem jak jutro i w czwartek będę funkcjonowała.
Siki i krew oddałam szpitalowi, co by laborantki pracę miały i jutro wyniki.
Aż mnie zmroziło. Trzymam kciuki kochana. Może to tylko sprzęt do dupy u tego gina...
Bądź dzielna, jestem duchem z Tobą.
coś mnie dzisiaj wywala z bb i nie wiem dlaczego.
U nas cieplutko się zrobiło, aż miło. Tylko słoneczka mało.
Proszę jaki młody kierownikjuż Kaj zrobił podział obowiązków: on będzie przynosił nocnik, ja mam wycierać pupkę dziecku a tatuś wylewać zawartość.
witam dziewczyny, jak tam samopoczucia?
Kochana ty nam lepiej napisz co u ciebie? Jak było, jak się czujesz i czy wszystko ok.
Witam dziewczyny,
Jestem na tym forum nowa dopiero zaczynam podgladac tematy i sie troche, powoli zapoznawac.
Termin mam na 11 pazdziernika, wiec w srodeczek
Pewnie teraz nie ma nikogo, ale i tak zycze milej nocy i porannego wstawania bez dolegliwosci
Natalia
Witaj Natalia
Witam i ja
Wpadam tylko na chwile poprosić o kciuki
O 13.30 mam wizyteu gin i strasznie się boje
Idę czymś się zająć co by nie zwariować
Wpadne ok 15.30
Kciuki przygotowane. Czekam na relację.
Ja się już też przed czwartkową wizytą denerwuję.
Na razie jeszcze myślę racjonalnie, ale nie wiem jak jutro i w czwartek będę funkcjonowała.
Siki i krew oddałam szpitalowi, co by laborantki pracę miały i jutro wyniki.
Ja mam bardzo złe wieści, właśnie byłam u lekarza państwowego po skierowanie na krew i mocz i zrobił mi USG. Nie ma akcji serca. Wiekiem odpowiadają na do wczoraj, a dzisiaj juz sie nie ruszają i serca nie bija. Ja jestem załamana, ale jeszcze licze na jakis cud. Na 15:00 jade do mojego gina prywatnego żeby to potwierdził, a potem mam skierowanie do szpitala.
jestem totalnie załamana :----(
Aż mnie zmroziło. Trzymam kciuki kochana. Może to tylko sprzęt do dupy u tego gina...
Bądź dzielna, jestem duchem z Tobą.
Ostatnio edytowane przez moderatora: