reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Jestem;
coś mnie dzisiaj wywala z bb i nie wiem dlaczego.
U nas cieplutko się zrobiło, aż miło. Tylko słoneczka mało.

już Kaj zrobił podział obowiązków: on będzie przynosił nocnik, ja mam wycierać pupkę dziecku a tatuś wylewać zawartość.:rofl2:
Proszę jaki młody kierownik:-D

witam dziewczyny, jak tam samopoczucia?

Kochana ty nam lepiej napisz co u ciebie? Jak było, jak się czujesz i czy wszystko ok.

Witam dziewczyny,
Jestem na tym forum nowa dopiero zaczynam podgladac tematy i sie troche, powoli zapoznawac.
Termin mam na 11 pazdziernika, wiec w srodeczek :)
Pewnie teraz nie ma nikogo, ale i tak zycze milej nocy i porannego wstawania bez dolegliwosci :)
Natalia

Witaj Natalia:-D

Witam i ja
Wpadam tylko na chwile poprosić o kciuki :tak:
O 13.30 mam wizyteu gin i strasznie się boje
Idę czymś się zająć co by nie zwariować :zawstydzona/y:
Wpadne ok 15.30

Kciuki przygotowane. Czekam na relację.

Ja się już też przed czwartkową wizytą denerwuję.
Na razie jeszcze myślę racjonalnie, ale nie wiem jak jutro i w czwartek będę funkcjonowała.

Siki i krew oddałam szpitalowi, co by laborantki pracę miały i jutro wyniki.

Ja mam bardzo złe wieści, właśnie byłam u lekarza państwowego po skierowanie na krew i mocz i zrobił mi USG. Nie ma akcji serca. Wiekiem odpowiadają na do wczoraj, a dzisiaj juz sie nie ruszają i serca nie bija. Ja jestem załamana, ale jeszcze licze na jakis cud. Na 15:00 jade do mojego gina prywatnego żeby to potwierdził, a potem mam skierowanie do szpitala.

jestem totalnie załamana :-:)-:)-:)-(

Aż mnie zmroziło. Trzymam kciuki kochana. Może to tylko sprzęt do dupy u tego gina...
Bądź dzielna, jestem duchem z Tobą.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
sprawdzał na dwóch różnych, na badaniu na samolocie macica idealna wszystko pięknie, spokojnie poszłam na USG a on najpierw nie mógł znaleźć dzieci, dopochwowo praktycznie mu sie to nie udało bo sa tak mocno z prawej strony oboje upchani, dopiero przez brzuch było widać. Jeden znowu chował sie za drugim i oboje na raz ciezko było złapać. Najpierw to nawet nie był pewny czy jest dwoje i gdyby mnie nie badał tydzien temu to by nawet drugiego nie szukał.

Lorelain może nie było serduszek dlatego, że się maluchy schowały.
Ja w ogóle do wiadomości nie przyjmuję, że coś jest nie tak
15 za 2h .
Absolutnie się nie zgadzam. NIE!

Lorelain jejku...aż sie wzruszyłam! Trzymam z całych sił kciuki żeby było ok! Oby ten lekarz sie mylił. Może rzeczywiscie nie jest najlepszy skoro nie mógł nawet znalźć ciąży. Głowa do góry kochana. Jesteśmy z Tobą!!!!

lorelain może nie było serduszek dlatego, że się maluchy schowały.
Ja w ogóle do wiadomości nie przyjmuję, że coś jest nie tak
15 za 2h .
Absolutnie się nie zgadzam. Nie!
tak tak ja też się nie zgadzam!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej, weszłam sobie popisać i poczytać, bo od rana mam z bb problemy i mnie wywala
a tu taka wiadomość
Lorelain - ogromnie dużą moc dobrych fluidków wysyłam :-):-):-):-)

reklama
Do góry