reklama
Miałam doczytac coście naskrobały od rana ale po tym co przeczytałam nie jestem w stanie:-(
Lorelain &&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśniete za Twoje szkraby, mam nadzieje ze to zlośliwość tego 13-tego i sprzet u tego gina po prostu nawalił.Az mnie w brzuchu ścisnęło jak to przeczytałam.Czekam na wieści i nie dopuszczam mysli zeby były złe!!!!!!
Lorelain &&&&&&&&&&&&&&&&& zaciśniete za Twoje szkraby, mam nadzieje ze to zlośliwość tego 13-tego i sprzet u tego gina po prostu nawalił.Az mnie w brzuchu ścisnęło jak to przeczytałam.Czekam na wieści i nie dopuszczam mysli zeby były złe!!!!!!
LORELAIN Kochana ja wierze mocno że to koszmarna pomyłka że może maluszki schowały się w kąciku i dlatego cięzko było cos zobaczyc!!! Myśl pozytywnie (choć wiem że łatwo mówić) . Do 15 już nie dłużo czasu. Mocno trzymam kciuki za Wami .Buźka!!
Ja na razie dziś nie witałam się z porcelanowym przyjacielem ,ale ta bezsenność mnie dobija.
Poprawiłam humor zakupami -bo jutro ojcowie wystawiają pierwszaków wystawiają w ramach spóźnionego dnia kobiet " Kopciuszka w szkole i musiałam kupić sukienkę ,bo przecież nie pójdę:-) w w spodniach na sznurek
to teraz rozumiem zakupy w leclercu.
Hej Dziewczyny!
Czytając Wasze wypowiedzi muszę poprosić Węża:-) o zakup coli, może na mdłości też pomoże.
ja kupuje pepsi twist - tą cytrynową. Najbardziej mi podchodzi.
Ja mam bardzo złe wieści, właśnie byłam u lekarza państwowego po skierowanie na krew i mocz i zrobił mi USG. Nie ma akcji serca.
jak dziewczyny ja się nie zgadzam!!!
lekarz sierota nie umiał dziecka znaleźć na usg a co mówic o serduszku.. wrrrrr
czekamy na dobre wiadomości.. serduszkiem jestem przy tobie..&&&&&&
aguga06
Fanka BB :)
Lorelain dziwne to dla mnie .Skąd on może wiedzieć ,że wymiary dzieci odpowiadają dniu wczorajszemu,no rozumiem kilka dni ,ale nie byłoby takiej różnicy wczoraj ,a dzisiaj. Moje maleństwo też nie chciało się poruszyć pomimo uciskania brzucha,ale lekarz powiedział ,że takie maluchy tylko śpią i nie miał ochoty się poruszyć. Wierzę,że wszystko jest ok ,czekam na wieści od Ciebie
reklama
tallkaa
Fanka BB :)
marand 3mam kciuki
lorelain 3mam kciuki bardzo bardzo. Oby wszystko było ok. Czekamy na dobre wieści. AŻ MAM DRESZCZE :-(
patrycja 22 cieszę się że wszystko jest dobrze.
lorelain 3mam kciuki bardzo bardzo. Oby wszystko było ok. Czekamy na dobre wieści. AŻ MAM DRESZCZE :-(
patrycja 22 cieszę się że wszystko jest dobrze.