reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Nikolaa nic bardziej mylnego, że numeracja staników kończy się na f - ja noszę gg ;-) idź na Dietla do intimo4you - na pewno Ci dobiorą taki stanik, że nic Ci się nie będzie wylewać :-)

Mnie na razie jakieś większe mdłości nie dotyczą - czasem poczuję, że mi niedobrze ale z kibelkiem się jeszcze nie spotkałam na szczęście.

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty :-D

reklama
Zapominjka ja mysle o cesarce troche sie boje pierwsze rodzilam normalnie ale teraz mam miec cc wiec caly czas mysle jak to bedzie.

ja nawet nie wiedzialam ze sa takie duze rozmiary, ja sie zatrzymalam na d ,e

ja podczas pierwszego porodu mialam peknieta macice i lekarze mi powiedzieli ze jak bede miala drugie dzieceko to tylko cesarka

Nikolaa nic bardziej mylnego, że numeracja staników kończy się na f - ja noszę gg ;-) idź na Dietla do intimo4you - na pewno Ci dobiorą taki stanik, że nic Ci się nie będzie wylewać :-)

Mnie na razie jakieś większe mdłości nie dotyczą - czasem poczuję, że mi niedobrze ale z kibelkiem się jeszcze nie spotkałam na szczęście.

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty :-D
oj ja dobrze wiem że są większe numeracje ale trzeba za nie sporo zapłacić a ja wiem że niestety w ciązy stanik kupuje sie raz na miesiąc bo biust się w oczach zmienia wiec szkoda mi kasy wydawać po prostu kupie z wielkim obwodem pod biustem i pozaszywam a w biustonosz to zainwestuje dopiero w ten po porodzie do kamienia wtedy wydam każdą sumę

co do cc to jeśli są ku temu przesłanki medyczne to jak najbardziej jestem za... sama bym sie nie zawhała przed cc gdyby była konieczna nawet przez minutę .....ale szczerze nie rozumiem kobiet które chcą cc na życzenie ja miłam kilka szfów po nacięciu krocza i matko kochana to najgorsze przezycie w moim życiu sam poród to pikuś choć rodziłam 17 godzin i nie miłam łatwego porodu bo wody mi juz dawno odeszły akcja porodowa się nie chciała rozwinąc rozwarcie cały cas na 3 palce ale modlę sie teraz o dwie rzeczy zeby rodzić SN i żeby nie trzeba było mnie nacinać....

Ostatnia edycja:
reklama
A no to faktycznie tylko cc. Ja pierwszy mialam sn teraz tez pewnie tak ale jak sobie przypomne pierwszy porod to aż mam gęsią skórke. Nie wiem jak to przeżyje :-(

Do góry