kkarolcia
Zaciekawiona BB
Dzieńdoberek uciekam do gina...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
witaj i gratulacjehej dziewczyny,
podczytuje Was od dawna,jednak postanowiłam dołączyć jak usłysze serduszko,w końcu usłyszałam więc witam Was wszystkie Mam na imię Karolina,jestem z Krakowa i to moja pierwsza ciążawidze ze duzo z was ma juz pociechy starsze wiec i doswiadczenie macie,ja o niczym nie mam pojecia,kazdy dzien ciazy to dla mnie ocean strachu czy aby wszystko dobrze,nie wiem jak dotrwam do kolejnych badan,mam nadzieje ze jakos lzej mi bedzie z wamipozdrawiam wszystkie mamusie i fasolki
o to podwójne gratulacje dla ciebie!!!!!Hej dziewczyny dawno mnie tu nie było .....brak czasu
nie dam rady wszystkiego nadrobić niestety więc witam wszystkie nowe mamuśki:-)
I zaśpiewam Wam nietypową piosenkę .....a teraz serca mam trzy.........:-):-):-)
wiesz mnie też kuje w pachwinach i tuż pod pępkiem a ciebie może jeszcze bardziej kuć bo to się macica na ciąga a u ciebie naciąga się podwójnie;-)dziewczyny czy was tez czasami cos kuje w brzuchu? .... mnie zawsze wieczorem i jest to bardzo upierdliwe... nie pamietam czy w pierwszej ciąży tez tak mialam
jesli chodzi o wątek zamknięty to ja na fb i na nk nie wchodze wcale wiec wolalabym żeby tam sie forum nie przeniosło bo nie bedzie mi sie tam chciało pisać.
Nie kapuje dla czego po prostu bez kombinowania nie można tutaj na BB założyć grupy. Zapominajka powysyła do wszystkich październikówek zaproszenie i tyle. Do tego nie potrzeba zgody żadnego admina. Będą tam tylko zdjęcia a weryfikacją będzie lista październikówek z nr telefonów. Jakby sie cos działo, albo ktos by sie długo nie odzywał to zawsze bedzie wtedy jakis kontakt.