Witajcie.
Jak Wasze samopoczucie dziś ?.
Trzymam kciuki za mamy ,które idą dziś na kontrolną wizytę.
Polcia ,co do wczasów -to zamówiłam i zapłaciłam za nie w styczniu ,tak więc nie ma odwrotu ,trzeba z dziewczynkami jechać.
Standartowo Polski Bałtyk[chłop chciał do Chorwacji],co roku inne miejsce ,w tym roku
[h=3]w Darłόwku Wschodnim, w odległości ok. 250 m od plaży, w pobliżu parku wodnego z naturalną wodą morską i portu.[/h]Mam zapłaconą rezerwację za studio rodzinne tj-2 pokoje ,aneks kuchenny ,łazienka ,balkon ,internet.
Wychodzi się z budynku i jest ścieżka prosto na plaże..
Na awatarku moja fotka ,jak dojdę jak zrobić album ,to będzie reszta rodzinki.
Ja dziś na badania laboratoryjne -bo mam ich masę ,a na niektóre wyniki trzeba czekać.
Miłego dnia ,odpoczywajcie ,mało stresów
Jak Wasze samopoczucie dziś ?.
Trzymam kciuki za mamy ,które idą dziś na kontrolną wizytę.
Polcia ,co do wczasów -to zamówiłam i zapłaciłam za nie w styczniu ,tak więc nie ma odwrotu ,trzeba z dziewczynkami jechać.
Standartowo Polski Bałtyk[chłop chciał do Chorwacji],co roku inne miejsce ,w tym roku
[h=3]w Darłόwku Wschodnim, w odległości ok. 250 m od plaży, w pobliżu parku wodnego z naturalną wodą morską i portu.[/h]Mam zapłaconą rezerwację za studio rodzinne tj-2 pokoje ,aneks kuchenny ,łazienka ,balkon ,internet.
Wychodzi się z budynku i jest ścieżka prosto na plaże..
Na awatarku moja fotka ,jak dojdę jak zrobić album ,to będzie reszta rodzinki.
Ja dziś na badania laboratoryjne -bo mam ich masę ,a na niektóre wyniki trzeba czekać.
Miłego dnia ,odpoczywajcie ,mało stresów