reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Witajcie.

Jak Wasze samopoczucie dziś ?.
Trzymam kciuki za mamy ,które idą dziś na kontrolną wizytę.

Polcia ,co do wczasów -to zamówiłam i zapłaciłam za nie w styczniu ,tak więc nie ma odwrotu ,trzeba z dziewczynkami jechać.
Standartowo Polski Bałtyk[chłop chciał do Chorwacji],co roku inne miejsce ,w tym roku
[h=3]w Darłόwku Wschodnim, w odległości ok. 250 m od plaży, w pobliżu parku wodnego z naturalną wodą morską i portu.[/h]Mam zapłaconą rezerwację za studio rodzinne tj-2 pokoje ,aneks kuchenny ,łazienka ,balkon ,internet.

Wychodzi się z budynku i jest ścieżka prosto na plaże..

Na awatarku moja fotka ,jak dojdę jak zrobić album ,to będzie reszta rodzinki.

Ja dziś na badania laboratoryjne -bo mam ich masę ,a na niektóre wyniki trzeba czekać.

Miłego dnia ,odpoczywajcie ,mało stresów

reklama
witam
Przeczytalam trochę was ale jakoś nie mam weny do pisania :-(
Dziewczyny strasznie się boje jak piszecie o tych poronieniach, pustych jajach,nie bijącym serduszku mam jakiegoś dola i bezprzerwy mysle czy z moją fasolka wszystko ok:-(
Wizyte mam dopiero za 2 tyg i chyba zwariuje do tego czasu ja nie wiem co sie ze mną dzieje ale jestem przerażona tym.
W poprzedniej ciązy jakos tak nie bylo wiedziałam że musi byc ok a teraz nie mogę sobie tac rady i bezprzerwy mam czarne myśli:zawstydzona/y:

Przepraszam że tak tylko o sobie ale jakoś nie mogę sobie poradzić:-(

- ja miałam i mam nadal tak samo ... paniczny strach żeby wszystko było dobrze, a teraz strach mem podwójny bo moja ciąża jest wysokiego ryzyka, dzieci mają jedno łożysko i mogą sobie podkradać jedzenie.
- ja na ostatnią wizytę to szłam jak na ścięcie bo jeszcze mi wtedy przeszły wymioty

Witajcie.

Jak Wasze samopoczucie dziś ?.
Trzymam kciuki za mamy ,które idą dziś na kontrolną wizytę.

Polcia ,co do wczasów -to zamówiłam i zapłaciłam za nie w styczniu ,tak więc nie ma odwrotu ,trzeba z dziewczynkami jechać.
Standartowo Polski Bałtyk[chłop chciał do Chorwacji],co roku inne miejsce ,w tym roku
w Darłόwku Wschodnim, w odległości ok. 250 m od plaży, w pobliżu parku wodnego z naturalną wodą morską i portu.

Mam zapłaconą rezerwację za studio rodzinne tj-2 pokoje ,aneks kuchenny ,łazienka ,balkon ,internet.

Wychodzi się z budynku i jest ścieżka prosto na plaże..

Na awatarku moja fotka ,jak dojdę jak zrobić album ,to będzie reszta rodzinki.

Ja dziś na badania laboratoryjne -bo mam ich masę ,a na niektóre wyniki trzeba czekać.

Miłego dnia ,odpoczywajcie ,mało stresów

- ja uwielbiam Chorwację :tak: .... nad Polskie morze nie jeżdże bo nigdy nie trafiałam w pogode ... w zeszłym roku wiosną pojechaliśmy na weekend do Kołobrzegu ;-) .... ja nie planowałam w tym roku wakacji bo wiedzialam że w tym czasie prawdopodobnie będę miała wielki brzuch.

..(..)Zdążymy się jeszcze nachwalić chodząc jak słonice hehehe

dokładnie tak.. zwłaszcza, że od lipca to już każda będzie wielkim brzucholem :p, teraz pod kurtkami to się można tajniaczyć..

a ja witam poniedziałkowo, mój małżowinek wraca w środę, już obmyślam listę zakupów, cała chemia do prania mi się skończyła, papier toaletowy, kostki wc, mleko itd.. będzie w końcu samochód to niech targa. Co ja wielbłąd jestem żeby to w plecaku dźwigać?

Sandy, ja równiez robiłam masę badań, zapłaciłam 227 zł, czeka się na WR, i 3 dni na rózyczke i cytomegalię. reszta jest tego samego dnia. Całe szczęście na kolejną wizytę mam tylko morfologię i mocz.. ufff
od początku ciąży wydałam już 590 zł, badania ,leki, wizyty..

Witam wszystkie mamusie :-)

Dziękuje wam za mile słowa jednak raźniej jest jak ktoś podziela twoje obawy i wie co to znaczy strach.
Cieszę się że mamy taką grupe i możemy się razem wspierac i pocieszać
DZIĘKUJE *

A ja znowu sama Miki w przedszkolu a m w pracy a ja nie wiem co ze soba robić :baffled:
Co dzisiaj gotujecie ? ja mam ochote na zupkę pomidorową

Trzymam kciuki za dziewczyny które maja dzisiaj wizyty czekamy na fotki i dobre wieści no i może na kolejne bliźnięta:-D

ja jestem w domu z młodym bo mu się przyplątał jakiś katar...zobaczę czy go jutro puścić ... puki co to mu sie jadaczka nie zamyka...jest 9 rano a mnie juz głowa boli:sorry2:

trzymam kciuki dziewczyny za dzisiejsze wizyty!!!

Wróciłam ,nawet tak dużo nie zapłaciłam 97 zł za8 badań ,w tym hormony,co do wakacji to jakoś zawsze nam trafiła się super pogoda.

Ja dziś robię gyros z kluseczkami ,i żurek ,pomidorowa była wczoraj.
Brzuszek miałam zawsze ,bo jestem po cholecystektomi i nie mogę się odchudzać -zawsze była oponka ,teraz będzie tylko w większym rozmiarze:-)

reklama
witam dziewczyny po koszmarnym weekendzie w sobotę obudziłam z koszmarnym bólem pleców w okolicy łopatki który promieniował na cały bok aż płakałam z bólu chyba mnie gdzieś przywiało w niedziele już mniej bolało mogłam chodzić po południu już prawie odpuściło choć czuje do dziś za to wczoraj spędziłam od 15 w objęciach kibelka normalnie myślałam ze jelita mi wyjdą na wierzch tak że jestem tak dziś zmęczona jakbym maraton przebiegła......

nie jestem w stanie was nadrobić bo to 50 stron chyba

witam jakby co nowe mamusie i trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
i buziaki dal was wszuystkich

Do góry