reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

Cześć dziewczyny:-)
Kurcze tak duzo piszecie ze od godziny siedze, czytam i juz nie pamietam co której chciałam napisać:-)
Tak więc troszke ogólnikowo....:
współczuje wszystkim dziewczynom okropnych teściów bo ja mam tfu tfu zajebistych :) Właśnie dziś teściowa ma urodzinki i spedzilismy u niej prawie calutki dzień na obżarstwie:-) teraz padam na pyszczek:eek:

U Nas o ciąży wiedzą wszyscy bo moj kochany nie wytrzymal i w dniu testu poinformował juz wszystkich hehe Babcie, dziadki, ciotki,kuzyni,znajomi no wszyscy...Oby z Nasza Fasolką było wszystko ok... A właśnie bo dzis mój śluzik był zabarwiony troszke na różowo kurde.. pamietam ze juz kiedys cos o tym było... troszke mnie to zmartwiło ale teraz juz jest znów biały wiec chyba bedzie ok co dziewczyny?? Miała tak któraś??
AAA i Lorelain ciesze sie bardzo ze mama sie pogodziła z sytuacja i bedzie Cie wspierać. Te słoiczki to tez super pomysł:-) szkoda ze nie mam ogródka...
Dbajcie o siebie kobitki i odpoczywajcie w kazdej wolnej chwili :-)

reklama
vibeke tez mam takie ssanie w zoladku
ze musze isc odrazu zjesc bo az mnie muli
malami lez i odpoczywaj:)

a mnie znow odrzuca od cebuli i czosnku, gdzie lubialam
a tak to tez jade na owocach caly czas: truskawki, pomelo,
gruszki, jablka, banany, pomarancze:))
a do jedzenie to najlepiej chleb z maslem i pomidorem
albo rzodkiewka
najwiecej wapnia jest w serze zoltym
bazuka ja chce sobie jakies dvd zamowic z cwiczeniami
bo jak narazie to tylko leze i leze
a tak w gole to strasznie mi slabo i nie mam sily. macie tak?
ja chce chodzic na basen ale jak skoncze 1 trymest dopiero

my jeszcze nikomu nie powiedzielismy . poczekam jak sie skonczy pierwszy trymestr:)
tzn wie tylko tesciowa i siostra mojego m i sa zachwyceni ogolnie to mam bardzo fajna rodzinke od strony m.
bardziej sie boje reakcji od swojej mamy heh stara nie jest bo mlodo mnie miala wiec jeszcze ostatnimi czasy sama chciala miec z ojczymem baby..ciekawe ...

Ostatnia edycja:
palu_nr1 ja też byłam taka słaba ale od 2 dni jest juz dużo lepiej:-) byłoby super gdyby nie nadal bolace piersi:eek:
A z znów ostatnio gin mojej koleżanki powiedział jej zeby nie przesadzała z jedzeniem owoców bo może są zdrowe ale mają też dużo cukrów jakiś tam od których mozna szybko przytyc:eek: wiec oni sami nie wiedza co jest dobre:eek:

Ja od wczoraj jakoś nie mam ochoty na nic do jedzenia, mdłości nie mam, tylko brak apetytu. No i do samego początku bardzo bolące piersi i senność.

witam
Przeczytalam trochę was ale jakoś nie mam weny do pisania :-(
Dziewczyny strasznie się boje jak piszecie o tych poronieniach, pustych jajach,nie bijącym serduszku mam jakiegoś dola i bezprzerwy mysle czy z moją fasolka wszystko ok:-(
Wizyte mam dopiero za 2 tyg i chyba zwariuje do tego czasu ja nie wiem co sie ze mną dzieje ale jestem przerażona tym.
W poprzedniej ciązy jakos tak nie bylo wiedziałam że musi byc ok a teraz nie mogę sobie tac rady i bezprzerwy mam czarne myśli:zawstydzona/y:

Przepraszam że tak tylko o sobie ale jakoś nie mogę sobie poradzic:-(

Patrycja 22 głowa do góry. Ja też miałam takie myśli przed piątkową wizytą, na której usłyszałam serduszka. Napięcie było tak duże, że już jadąc na wizytę ledwo powstrzymywałam łzy. To normalne, że się denerwujesz, ale zobaczysz, że wszystko będzie dobrze. Te dwa tygodnie zlecą szybciutko:biggrin2:
Jutrzenka - kciuki zaciśnięte

Scotland- zauważyłam że miałaś ślub połączony z chrztem córci, tak?;-) czy coś mi się pomyliło?:-D

Ostatnia edycja:
Polcia tak polaczylismy :tak: nawet zdjecia wklejalam, ubolewam tylko ze nie wiem jak ty wygladasz... i reszta dziewczynek fajnie wiedziec z kim sie pisze ale rozmiem tez wasze obawy przed wklejaniem zdjec na publicznych forach.

reklama
scotland mogę ci na pw wysłać dane,to wyszukasz mnie na facebooku;-)
no własnie po tych zdjęciach cię zapamiętałam :tak:;-)

Do góry