reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Czesc Mamuski :-)
Dolaczam do Was z Moja juz prawie 7tygodniowa fasolka:-) Termin mamy na 16pazdziernika. To moja pierwsza ciaza i srednio sie czuje:-( i bardzo brakuje mi pracy gdyz w moim zakladzie nie ma warunkow dla kobiet w ciazy i 2 tydzien siedze w domku:-( Jak sobie radzic z nuda??

No ja to marzę o leniuchowaniu. Ja pracuje przy komputerze wiec praca czeka mnie prawie do końca. Ale może jakas ksiązka cię zainteresuje, a poza tym my jesteśmy świetnym towarzystwem

reklama
Witam przyszłe mamuśki :-D
Tydzień temu zobaczyłam te magiczne dwie kreseczki, skakałam ze szczęścia :-). Mój mężulek jest szczęśliwy tak jak ja. Będzie to około 5 tydzień a do lekarza wybieram się na początku marca. Myślę że zobaczę moją kochaną fasoleczkę. Nie pracuję, więc muszę sobie jakoś zorganizować czas na te kilka miesięcy hehehe więc dołączyłam do was :tak:,

Czuję się dość dobrze, tylko mdłości przeszkadzają od czasu do czasu, ale mam nadzieję że szybko przejdzie.
Senność - jak nigdy w życiu. Obudzę się, napiję, zjem i mogę dalej iść spać i tak cały dzień :-D

Pozdrawiam :-)

reklama
Nacudja, Ardhara, PETALUDA, tallkaa - witajcie wśród październikówek

PETALUDA - ja na zwolnieniu od 3 lutego ale na nudę jakoś nie narzekam, wstaję o 9, zanim zjem i się ogarnę to już południe, później wpadam na forum i wiesz mi zanim przeczytam produkcję postów to trzeba iść obiad robić, później znowu forum, mała drzemka, jakiś filmek lub książka i dzień się kończy:-D

patrycja 22 - mam nadzieje że kawa Ci pomoże, ale niestety nie dołączę, od miesiąca nie piję kawy, odrzuca mnie na samą myśl, a przed ciążą to konieczna była z samego rana bo inaczej dzień zmarnowany

Ostatnia edycja:
Do góry