reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Witam nowe mamusie :-)

Uff o nudzie to ja pomarzyć mogę, stukam właśnie z pracy korzystając z wolnej chwilki.

Ale koleżanka uczyła sie np języka obcego, a potem jak się lepiej czuła to nawet jakis kurs doszkalający zrobiła.

reklama
o jak ja bym sobie tak poleniuchowała ;) ale niestety mój młodociany nie pozwala na częste odpoczynki ( córka na szczęście w przedszkolu chociaż szczęście nie szczęście bo jak jest w domu to się bawi z bratem ;) )

Normalnie kawka mnie uratowala glowa odrazu przestała boleć i nie musialam brać tabletki:tak:

Witamy kolejne mamy październikowe

Ale my płodne jesteśmy :szok: Spora gromadka nas się zebrala , będzie wesoło:tak:

o jak ja bym sobie tak poleniuchowała ;) ale niestety mój młodociany nie pozwala na częste odpoczynki ( córka na szczęście w przedszkolu chociaż szczęście nie szczęście bo jak jest w domu to się bawi z bratem ;) )

Podziwiam naparwdę. Ale przynajmniej jest co robić nie nie;-) Ja bym juz chciała mieć w ramionach swoje dziecię

Ja narazie mam dużo czasu aby się ponudzić ale mam taki ambitny plan :-) - ZROBIĆ PRAWKO :-) narazie jest to taki plan hehehe ale poczekam tylko na wiosne i myślę że zawitam w jakiejś szkole hehe

Bellka to super wieści, czekam na fotke maleństwa :)
Nacudja gratulacje tym bardziej ze to taka wyczekana dzidzia.Dziel sie z nami szczęsciem ile wlezie, będziemy sie razem wspierać i radować.
Arhara, Petaluda,Tallkaa witajcie!
Lorelain lista bardzo ladna i czytelna :)
Mimii ale słodziak z Twojego synka, juz nawet imię wybrał :) Zrób sobie suwaczki.Mój brzdac ma dopiero rok i 3 m-ce wiec jeszcze niewiele rozumie z tego co do niego mówimy ze nowa dzidzia bedzie w domku.

Mi tez czasem przydało by sie troszkę poleniuchowac ale synek nie pozwala.Dobrze ze choc ma jeszcze 2 drzemki, choc niestety ja sie do niego nie moge przyłączyć.Po prostu nie umiem zasnać w dzien.

A mąż mnie jeszcze dziś "pocieszył" ze zostaje dzis i jutro dłużej w pracy i w sobote jeszcze idzie:wściekła/y: No ale co zrobić, kaska sie przyda a ja jakoś przeboleje.

Co do kawy to przez ciążą mogłam tylko ja pić i ani lyka herbaty a teraz zrobie sobie i wypiję z rana zeby sie obudzic ale wogóle mi nie smakuje.

No kurcze mnie to moze nie do konca nuda doskwiera a bardziej samotnosc :-( Moj przyszly M wychodzi do pracy przed 8 i wraca kolo 18-20:-( Zostaje sama w domku na caly dzien. Pogoda do D.. i nawet na spacer wyjsc nie mozna bo pada:-( niech juz bedzie wiosna!!!!

Dziewczyny jak moge zapisac temat zebym nie musiala za kazdzm razem go szukac? I dlaczego cholerka pozamienialy mi sie literki na klawiaturze :angry: naciskam z pojawia mi sie y i odwrotnie:wściekła/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czesc Mamuski :-)
Dolaczam do Was z Moja juz prawie 7tygodniowa fasolka:-) Termin mamy na 16pazdziernika. To moja pierwsza ciaza i srednio sie czuje:-( i bardzo brakuje mi pracy gdyz w moim zakladzie nie ma warunkow dla kobiet w ciazy i 2 tydzien siedze w domku:-( Jak sobie radzic z nuda??
witaj!
z nami nie manudy, ja mam cały dzień forum włączone i co raz sprawdzam co tam u was więc uważam tak jak Mamba:

a poza tym my jesteśmy świetnym towarzystwem

Stukam sie kawką kto do mnie dołączy :-)
ja już po kafce, tak się rozpędziłam, że pranie wstawiłam i porządek w swojej szafie zrobiłam...

Senność - jak nigdy w życiu. Obudzę się, napiję, zjem i mogę dalej iść spać i tak cały dzień :-D

Pozdrawiam :-)
Witaj.. jeżeli tak jest to korzystaj.. w październiku skończy nam się "dzień dziecka"
I dlaczego cholerka pozamienialy mi sie literki na klawiaturze :angry: naciskam z pojawia mi sie y i odwrotnie:wściekła/y:
włączyła ci się niemiecka klawiatura, musisz jednocześnie nacisnąć lewy Shift i Ctrl..
a pod tematem masz link; narzędzia wątku i tam zaznaczasz subskrybuj ten temat

Mimii ale słodziak z Twojego synka, juz nawet imię wybrał :) Zrób sobie suwaczki.Mój brzdac ma dopiero rok i 3 m-ce wiec jeszcze niewiele rozumie z tego co do niego mówimy ze nowa dzidzia bedzie w domku.

Właśnie chciałam sobie zrobić, ale nie mogę ich ustawić tak żeby wyświetlały się za każdym razem tylko muszę wklejać te linki. Czy jest jakiś inny sposób??

reklama
Cześć dziewczyny! ja na razie szybciutko bo zaraz uciekam z Nati do lekarza. U neurologa na szczęście wyszło wszystko w porządku. Od razu EEG zrobili dla pewności i jest wszystko w normie. Bardzo jestem szczęśliwa,że jest zdrowa. Diagnoza jest taka: Badania neurologiczne nie wykazały odchyleń. Dziecko wykazuje zachowania dominujące, przywódcze. Z powodów trudnej ciąży, problemów okołoporodowych i rozwojowych w pierwszym roku życia obchodzono się z nim zbyt delikatnie. Silna osobowość dziecka, brak jasno zarysowanych granic i różne modele wychowania prezentowane przez rodziców i dziadków spowodowały upośledzenie zachowań społecznych. Dziecko reaguje przesadnie emocjonalnie i wpada w stany niekontrolowanej złości, popada autoagresji. Do leczenia psychologicznego lub w razie braku poprawy psychiatrycznego.

Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę, że ty tylko to a nie np autyzm
Spadam. poczytam Was trochę wieczorkiem

Ach i witam nowe mamusie!!!

Do góry