jest sposób, musisz wejść w swój profil, panel kontrolny i sygnatura.. tam wklejasz kody do paseczków.Właśnie chciałam sobie zrobić, ale nie mogę ich ustawić tak żeby wyświetlały się za każdym razem tylko muszę wklejać te linki. Czy jest jakiś inny sposób??
malami mój synek jest bardzo ruchliwy, cechy przywódcze miał od zawsze, dominuje nawet w grupie starszych dzieci, trudno mu podporządkować się pani w zerówce.. robiłam badania psychologiczne: zaburzenia sensoryczne. Chodzimy na terapię SI (niestety prywatnie), mam w domu huśtawkę, piłki do skakania, materac do ćwiczeń, pracujemy również w domu. Postępy są. Ważne to stałe niezmienne zasady bo takie dziecko potrzebuje konkretnych granic zachowań, pola na którym może się poruszać. Np. ma być w łóżku zawsze o 21 choćby się waliło i paliło. Odkąd my rodzice jesteśmy konsekwentni, dziecko lepiej funkcjonuje i jest spokojniejsze.
Wiem, że to brzmi jak wykład SuperNiani ale się sprawdza. Aha. mamy magnetyczną tablicę obowiązków(Allegro 50zł) Sprawdza się znakomicie.
Ostatnia edycja: