reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

Witam Was kochane.
Internet wczoraj u mnie nawalił,tak,że piszę dopiero teraz.
Na wizycie wszystko dobrze.Dzidzia ma 2cm,serduszko pika.Jestem szczęśliwa...kamień z serca i krok do przodu.
Jutro Was nadrobię,bo strasznie chce mi się spać.Śpijcie spokojnie,dobranoc.

reklama
Hej, ja też po wizycie:) Jest malutka kropeczka:) Lekarz mówi że jest jeszcze bardzo wcześnie ale według niego wszystko jest ok chociaż serducha nie było jeszcze widać:( Czy któraś z Was miała już na USG serduszko w 5 tyg???

Witam nowe mamusie:)

Kaka82 i nawet mamy tyle samo lat..hihi (sadząc oczywiście po Twoim nicku):laugh2:

No niestety, okrągła rocznicę miałam w styczniu;-)

hej kobietki :)
to mój pierwszy post, więc witam się serdecznie :)
Termin mam na 16 października. To będzie moje drugie latorośle :) jak najbardziej planowane-i udało się za pierwszym razem-sama jestem w szoku :)
Mamy już cudownego synusia. Teraz liczę na córcię, no ale oczywiście najważniejsze,żeby dziecko było zdrowe. Mam nadzieję, że wspólnie miło spędzimy te 9 miesięcy, a może i dłużej :)

Witaj i powodzenia.
Witam Was kochane.
Internet wczoraj u mnie nawalił,tak,że piszę dopiero teraz.
Na wizycie wszystko dobrze.Dzidzia ma 2cm,serduszko pika.Jestem szczęśliwa...kamień z serca i krok do przodu.
Jutro Was nadrobię,bo strasznie chce mi się spać.Śpijcie spokojnie,dobranoc.
Gratulacje!

Hej, ja też po wizycie:) Jest malutka kropeczka:) Lekarz mówi że jest jeszcze bardzo wcześnie ale według niego wszystko jest ok chociaż serducha nie było jeszcze widać:( Czy któraś z Was miała już na USG serduszko w 5 tyg???

Witam nowe mamusie:)

Ja mam wizytę jutro i się boję, ze zawcześnie. Nie bardzo widzę na Twoim suwaczku. Masz 5 tydz 5 dz? Serduszko ponoc bije 21 dni od zapłodnienia, a samo zapłodnienie to ciężko określić dokładnie.

Witam się czwartkowo
Goka ,ale dużą fasolkę masz ,super wieści
Monia witaj.
Kasikd może być jeszcze za wcześnie na zobaczenie serduszka,najlepiej już iść po 6tyg.
Wstałam dziś bez apetytu ,jem paluszki sezamowe bo nic innego mi nie wejdzie

witam sie i ja z rana:-) dobrze tak poczytac pozytywne wiesci od rana:tak: i oby juz same takie byly do konca roku:-D
mnie tez sie wydaje ze 5 tydz to za wczesnie zeby serduszko widziec. lepiej tak jak aguga pisze po 6 a nawet 7 tyg bo juz powinno byc wszystko na miejscu i ladnie widoczne. ja bylam w 6tyg3-4 dniu i bylo juz widac:tak::-)

Azorek ja byłam na tym samym etapie ciąży co Ty.W ogóle mój gin mówił żeby nie przychodzić wcześniej jak 2tyg po spodziewanej @ .Jestem w szoku jak też czas szybko leci dopiero co startowałam z suwaczkiem z 5tyg ,a zaraz będzie już 9tydz

Witam i ja porannie:-)

Goka, kasid gratuluje udanych wizyt

Monia B witamy na pokłdzie :tak:

Ale u nas paskudna pogoda wieje jak nie wiem i pada normalnie tylko zaszyć się w łóżku i nie wychodzić

Ajak wasze samopoczucie dzisiaj ?
Milego dnia

witam wszystkie mamusie, szczegolnie te nowe:)

Ja dzisiaj miałam wyjątkowo słabe popołudnie w pracy,siły wogóle nie miałam.
to u mnie dzis sie tak zapowiada... wczoraj bylam jak robocop, to dzis olewka:-p

a w temacie brzuszka, to wiecie, mój też bardzo szybko się pojawił, nie to co w pierwszej ciąży. Mam też nadzieję, że sprawdzi się także to, że w drugiej ciąży szybciej odczuwa się ruchy dziecka, nie mogę się tego doczekać :) to buksowanie to jedne z najpiękniejszych wspomnień :)
w drugiej ciazy czulam wczesniej ruchy, ale mlody szybko zaczal mnie solidnie okladac i prosilam o chwile bez boksowania, co by sie dalo wygodnie usadowic:) Brzuszek w drugiej ciazy mialam wczesniej, ale ogoilnie przybralaml tak jak w pierwszej ciazy - 11kg, a to nie duzo na moj wzrost

Ajak wasze samopoczucie dzisiaj ?
Milego dnia
jestem dzis calkowicie bez powera... jeszcze nie poszlam na oddzial, bo nie mam sily nic zrobic:(
po drodze do pracy zrobilo mi sie goraco i slabo, musialam sie rozbierac i usiasc na chwile, a Mlody patrzyl zadziwiony, co to za niespodziewany postoj

hejka janie wyspana moja Wiki mnie wykończy dziś pobudka 6.38 matko kochana czy ona oszalała .... a muszę jeszcze posprzątać dziś bo jutro rano jadę do ikei a po południu ma wpaść koleżanka a ja marzę o spaniu a nie o sprzątaniu
buziakki dziewczyny niestety nawet nie nie mam siły czytać

reklama
Kasik ja byłam w 4 dniu 6 tygodnia więc skończone 5. był maluszek i widziałam bijące serduszko, tylko tętna lekarz nie mógł złapać, bo kropeczka miała 3 mm :) nie martw się. w tym czasie jeszcze może być nie widać serduszka. Kiedy masz teraz USG?
Dziewczyny a co byście chciały? obojętne jaka płeć, czy jakieś preferencje? :)

Ostatnia edycja:
Do góry