panziorka1980
Fanka BB :)
klaczek-wiem coś na temat dostępności, bo mieszkam na wsi, obok Piotrkowa(w którym zresztą też bez szału) ja mam zwykłe olejki eteryczne, które używam do kominka..poczytaj jakie Sroka proponuje i sobie pomieszaj. Ja ostatnio używam tylko z paczulki, bo mi sie inne skończyły, a nie mam czasu jechać na zakupy i nawet nie mieszam ich z alkoholem tylko moczę palec i stawiam na ciele małego kropki-tyle ale działa i to najważniejsze. Chociaż wczoraj go nie posmarowałam i go jakaś ugryzła obok ucha
kasik-strona rewleacja odkryłam ją jak byłam w ciąży i do dziś mnie nie zawiodla, Anita jest naprawdę świetną chemiczką i bloggerką zarazem. No super, że wam się tak wszystko układa, gratuluje i powodzonka życzę nie dziwię się, że ta Pani płacze za dzieckiem, ja jak wracałam z uk i zostawiałam "młodą", którą się opiekowałam przez rok to wylałam morze łez:-( no własnie co miasto to inny cennik, więc popytaj np mam w parku, żebyś miała orientację..
a ja się dowiedziałam, że dzisiaj jedziemy na Śląsk, bo mama W. zachorowała
kasik-strona rewleacja odkryłam ją jak byłam w ciąży i do dziś mnie nie zawiodla, Anita jest naprawdę świetną chemiczką i bloggerką zarazem. No super, że wam się tak wszystko układa, gratuluje i powodzonka życzę nie dziwię się, że ta Pani płacze za dzieckiem, ja jak wracałam z uk i zostawiałam "młodą", którą się opiekowałam przez rok to wylałam morze łez:-( no własnie co miasto to inny cennik, więc popytaj np mam w parku, żebyś miała orientację..
a ja się dowiedziałam, że dzisiaj jedziemy na Śląsk, bo mama W. zachorowała
Ostatnia edycja: