reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2012

No nie ale mi smaka tymi naleśnikami zrobiłyście i jeszcze dżemem truskawkowym mniam mniam !!! Ja dziś makaron z suszonymi pomidorami pochłonęłam :) Tez dobre było. Przebojem u mnie jest teraz herbata z cytryną i kwaśne żelki i jeszcze sos ajvar:) Jednak wchodze na wagę i musze pilnować się mocno żeby nie bylo jak ostatnim razem....

Co do sexu to my cały czas ,moj M mówi że zawsze w ciazy tak na niego dzialam he he (zeby się nie przyzwyczajał bo dwójka i więcej dzieci nie będzie) Jednak wczoraj gin mówił mi żeby teraz przez tydzień zwolnic z sexem ponieważ teraz wypada mi okres kiedy bym miała miesiączke i w te dni trzeba na Siebie bardziej uważać.

My też dalej z pieluchami ,niestety na nocniku na razie siedzą tylko miśki a mój maly Misio drze się w niebogłosy jak go sadzam.

reklama
Lori a to różnie bo na dworze to "podlewaliśmy" drzewka,trawkę itd.A w domu to był sadzany na nocnik czasami się zastopował i wtedy dawałam mu jakieś zabawki żeby nie wstawał od razu z nocnika bo siku by gdzie indziej zrobił. Pomagało,ale najważniejsze żeby nie zmuszać bo każdy maluch ma swoją porę i jedni lepiej a drudzy gorzej to przechodzą,ale jak przyjdzie ten czas to raz dwa i zapomnicie o pieluszkach.
W nocy siku nie robił wcale jak miał 2latka,ale jeszcze przez pół roku mu pampka zakładałam

Pożarłam placki ziemniaczane

21jxc1d.gifHej dziewczyny w piatek zrobilam tescik wyszedl pozytywny. Termin chyba koniec pazdziernika (ok 29) ale ciezko obliczyc bo pierwszy cykl staran po wyjeciu implanta mial 32dni, drugi 24 a za trzecim razem sie udalo, witam wszystkie dziewczynki ze staraczek;-) sprobuje was nadrobic od poczatku zeby was lepiej poznac, ale nie powiem troche juz naskrobalyscie:szok:

witamy witamy :-) kolezanka ze szkocji milo :-D
ja wlasnie rozmrazam bigos:szok: po nalesnikach wchlonelam kwasne jablko i zachcialo mi sie krokietow to zawine je z tym bigosikiem hehehe z wygody bo nie chce mi sie latac po kapuche do tesco:-D oki zmykam do pracy milego wieczorku zycze

my dziś z córcią poszłyśmy na ciacho do kawiarni pospacerowałyśmy troszkę.... piszecie o naleśnikach też za mną chodzą ale dziś żurek mam i pierogi z truskawkami choć zjadłam tylko 3 bo zupełnie mi nie podeszły... co do mówienia o ciąży to powiedzieliśmy teściom rodzicom mim no i Wiki i ona wszystkim zapewne rozgada:-D:-D:-D bo cały czas się pyta o dzidziusia jak on je co robi w brzuszku i tak dalej.....
scotland18 witaj i spokojnych 9 miesięcy:-)

ale moj suwaczek smiesznie wyglada przy waszych 8-9 tygodniach:-D ja juz dzisiaj przejrzalam ubranka po Mayi zeby zobaczyc ile mam ciuszkow na ewentualnego chlopca bo na dziewczynke nie musze sie martwic tyle tego jest...

Dobry wieczór!
Właśnie już tyle naskrobałyście, że ciężko nadrobić :-)
Tak piszecie o tych naleśnikach a mnie jakoś nie rusza :-) bardziej nachodzi mnie na owoce, warzywa... w pierwszej ciąży też tak miałam..i właśnie przeczucie mówi mi, że będzie drugi facet :-)

reklama
Ale macie tempo laseczki, od południa naskrobałyście już trzy strony, staram się być na bieżąco;) widzę, że nie tylko mi apetycik dzisiaj dopiduje, obżarłam się, że aż mi niedobrze teraz, najpierw kopułka frytek z ketchupem, później tosty i ciasto:( ledwo żyje....ale za to wczoraj prawie nic nie jadłam.

Widzę, że poruszacie temat seksu, u mnie coś nie bardzo w tym temacie, mąż jak zwykle napalony a u mnie spadek libido od czasu kiedy zrobiłam test ciążowy:( czuje się nie atrakcyjna wiedząc, że jestem w ciąży i że za niedługo będę się toczyć:( też tak macie czy tylko ja jestem odmieńcem???:no:

Ostatnia edycja:
Do góry