G
guest-1673535084
Gość
Charlois twojego Antka to ja tylko na pierwszym zdjeciu bym poznala a na nastepnych to calkiem inny chlopczyk!! Kurcze, jak ten czas leci i dzieciaczki nam sie zmieniaja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dostal;am po 2 miesiacach [mimo cycowania] pozniej stracilm i jest znowuCzy któraś z Was nadal czeka na okres? Wybieram się i wybieram do lekarza no i jakoś do ginekologa nie mogę trafić. Byłam raz po 6 tygodniach i tyle. A okresu nie mam. Trochę długo
Emotion- mam nadzieje że sytuacja się rozwiąże pozytywnie. W Polsce ciągle słyszę że ktoś wyjechał a wy wracacie... Może to i dobrze
emotion-ja wróciłam i żałuję tego do dziś..no, ale mam nadzieję, że wszystko wam się ułoży po waszej myśli i będzie ok
Dziekuje dziewczynki ! :*Emotion mi osobiście brakuje Polski i gdybym mogła to bym wróciła ale wiadomo szara rzeczywistość naszej ojczyzny przeraża,powodzenia Wam życzę