reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

widzę dyskusje regionalne nastały ;) a ja prawie na drugim końcu Polski jestem, w Krakowie chyba raz w życiu byłam :zawstydzona/y:
czy któraś z Was ma może taką komodę z pudełkami z Ikea? zamierzam w najbliższym czasie małemu taką zakupić bo zabawki już się nie mieszczą IKEA regał z 7 pojemnikami TROFAST kurier FVAT (3101750085) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

my dziś skorzystaliśmy z prześlicznej pogody i wreszcie wyszliśmy na dwór. nie wiem czy nie przesadziłam bo aż godzinkę spacerowaliśmy. zdążyliśmy wrócić do domu a tu deszcz lunął. i pierwsza burza w tym roku nas nawiedziła... jak ja ich nie cierpię

reklama
Ja burze lubię:) Wiem, dziwna jestem :p
Komoda całkiem ok, my póki co zabawki małego trzymamy w koszu wiklinowym. Staram się zminimalizować ich ilość-i tak ma swoje ulubione, którymi się w kółko bawi:)
vinga rozumiem, że nie masz ikei zbyt blisko? Ceny na allegro produktów ikea są zwykle wyższe...TROFAST Regał - IKEA

Ostatnia edycja:
najbliżej do Warszawy, mam ponad 100 km... niestety przeprowadziłam się za mężem do czarnej dziury :-p
widzę teraz, że większość Was jest z Krakowa i tamtych okolic... chyba tylko ja z Mazowsza jestem;-)

Witam.
Nareszcie wiosna!!!
U nas też wczoraj deszczyk nas dopadł i uratował nas tato- zabrał samochodem swoje stadko;)
Z katarkiem Antosia dużo lepiej, chciałam dzisiaj wyskoczyć na basen ale się waham.
Wczoraj zaliczyliśmy dwie imprezy- urodziny szwagra i szefowej mojego narzeczonego- mały na wysokich obrotach do 21- szok nie marudził mimo że w domu chce iść spać o 19- imprezowicz się nam trafił:)))
Miłego dnia i udanych spacerków.
ps. super że już mam spacerówkę- dużo lżejsza i super się składa do samochodu!!!

Elutka ja po zdjęciach na fb przypomniałam sobie, że widziałam Cię w pazdzierniku na ktg w Koperniku, tylko też nie byłam pewna i nie podeszłam ;-)
vinga ja pochodzę z Mazowsza, z Ostrołęki, a z Płocka w 1999 wychodziłam z pielgrzymką do Częstochowy, sporo fajnych ludzi wtedy poznałam więc mam sentyment do tego miasta. Spore, ładne miasto nad piękną Wisłą a nie żadna dziura :tak:
Debi my chrzciny robilismy w karczmie w Kocmyrzowie, ok 12km od krk:
http://cekierowka.pl/
Jedzenie pyszne, obsługa przemiła, tyle że trochę chłodno było na górze no i wystrój tam ubogi, mąż załatwiał, mi się nie chciało jezdzić ale generalnie bylismy zadowoleni.

Ostatnia edycja:
Zaraz się okaże że wszystkie się gdzieś już widziałyśmy:)
Misza my przecież w jednym terminie leżałyśmy na Kopernika, akurat zgadałyśmy się z ulala jak już dostałam wypis, więc się nie spotkałyśmy...
Ale ta pogoda w kratkę...

ja to już chyba nie znajdę czasu, żeby was nadrabiać:-( młody całymi dniami nie śpi i coraz bardziej mnie terroryzuje....ostatnio mój W.miał urodziny, a pracował do 22, więc zaprosiłam znajomych i zrobiliśmy mu wieczorno-nocną party niespodziankę, więc mój kochany syn się zbuntował(bo jak to impreza bez niego:sorry2:?)i siedzial z nami do 2 w nocy:szok: dyskutował i śmiał się jak dorosły, a następnego dnia był kochany, bo dał mamie cierpieć w spokoju połowę dnia:-D

Udaly sie niedzielne wypady za miasto ?? :)

Panziorka
alez wam sie imprezowicz trafil :) Moja Nikola na chrzcinach nie spala do 1:00, i nie marudzila :) i co najlepsze nawet w aucie nie usnela

Wiosna w Krakowie chyba zawitala na dobre :) Nikola spi a popoludniu idziemy na meeeeega dlugi spacer :) Pewnie zaliczymy Rossmana, jak zwykle prawie, no i na poczte trzeba isc. Mam nadzieje ze nie wystraszy sie jak panie beda pieczatki wbijac :)

reklama
A i owszem:) my zaliczyliśmy puszczę niepołomicką.
Dzisiaj też prawie 2 godzinki na spacerku(rossman również zaliczony :D). Masz rację, wiosna już chyba na dobre zawitała-nareszcie! Ja chyba jutro sobie zrobię wycieczkę na Kazimierz, powłóczę się trochę wzdłuż Wisły..:)

Do góry