reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
o to nie widziałam takiego bajeru :-) my mamy zwykła maseczkę w wersji mini ;)
Nataniel nauczył się przekręcać z pleców na brzuch :-D co najfajniejsze to odwrotnie nie potrafi chociaż to chyba łatwiejsze.
jabłuszko mu strasznie posmakowało, wczoraj zjadł pół słoiczka, a dziś wymieszałam je z kleikiem. jadł i mruczał jak kotek, tak mu smakowało :-D

My tez malutkiego nebulizujemy jak ma katarek, a nawet jak nie ma to raz na jakiś czas to robimy-też mamy małą maseczkę dla dzieci. Słyszałam o tym smoczku do inhalatora, ale u mnie by to egzaminu nie zdało, bo mały smoczka nie chce..
Dzisiaj się pokusiłam i dałam troszeczkę marchewki-troszkę się na początku skrzywił, ale chyba mu posmakowała-teraz czekam na reakcje organizmu:)

Super, nie wiedziałam,że takie wynalazki są;-) musze poszukac tego inhalatora ze smoczkiem lub maseczką. na pewno sprawdze,dzieki dziewczyny.

hehe masz misia czy krówkę? ale tak serio to genialne są te inhalatory a ten smoczek jest bardzo pomysłowy. czy twój też tak strasznie głośno działa? bo mój wszystko zagłusza :dry:
a jeszcze pomysł na katarek o którym się dowiedziałam z jakiegoś forum (ale to tylko dla mam karmiących cycusiem). kilka kropelek mleczka do noska, sprawdziłam i pomaga:tak:
http://allegro.pl/inhalator-nebulizator-neb-100-microlife-neb100-i3010439940.html
taki mamy

Ostatnia edycja:
reklama
Krówkę mamy :) działa dośc głośno (chyba jak każdy) ale małego nie rusza. Jak mu inhalacje robie to tylko uśmiech widać zza smoczka:) ta mgiełka dość przyjemna jest- drobniejsza niż mżawka.

Do góry