reklama
vinga89
mamusia syneczków
A na katar też robicie inhalacje?a jak to dokładnie się robi i czego używacie?
tak, inhalacje to właśnie na katar. ja używam inhalatora, ma dołączoną taką małą maseczkę dla dzieci. do inhalacji używam soli fizjologicznej
vinga89
mamusia syneczków
o to nie widziałam takiego bajeru :-) my mamy zwykła maseczkę w wersji mini 
Nataniel nauczył się przekręcać z pleców na brzuch
co najfajniejsze to odwrotnie nie potrafi chociaż to chyba łatwiejsze.
jabłuszko mu strasznie posmakowało, wczoraj zjadł pół słoiczka, a dziś wymieszałam je z kleikiem. jadł i mruczał jak kotek, tak mu smakowało
Nataniel nauczył się przekręcać z pleców na brzuch

jabłuszko mu strasznie posmakowało, wczoraj zjadł pół słoiczka, a dziś wymieszałam je z kleikiem. jadł i mruczał jak kotek, tak mu smakowało

My tez malutkiego nebulizujemy jak ma katarek, a nawet jak nie ma to raz na jakiś czas to robimy-też mamy małą maseczkę dla dzieci. Słyszałam o tym smoczku do inhalatora, ale u mnie by to egzaminu nie zdało, bo mały smoczka nie chce..
Dzisiaj się pokusiłam i dałam troszeczkę marchewki-troszkę się na początku skrzywił, ale chyba mu posmakowała-teraz czekam na reakcje organizmu
Dzisiaj się pokusiłam i dałam troszeczkę marchewki-troszkę się na początku skrzywił, ale chyba mu posmakowała-teraz czekam na reakcje organizmu
My mamy taki: Inhalatory dla dzieci - Sklep Internetowy
vinga89
mamusia syneczków
hehe masz misia czy krówkę? ale tak serio to genialne są te inhalatory a ten smoczek jest bardzo pomysłowy. czy twój też tak strasznie głośno działa? bo mój wszystko zagłusza

a jeszcze pomysł na katarek o którym się dowiedziałam z jakiegoś forum (ale to tylko dla mam karmiących cycusiem). kilka kropelek mleczka do noska, sprawdziłam i pomaga

http://allegro.pl/inhalator-nebulizator-neb-100-microlife-neb100-i3010439940.html
taki mamy
Ostatnia edycja:
My mamy taki:Inhalator Philips Respironics MEDEL Family Soft Touch - Sklep Internetowy Bliżej Ciebie
Cichy też raczej nie jest, ale chodzi o skuteczność
A o tym
mleczku do noska nie słyszałam....hm..przetestuje jeśli katarek się pojawi.
Cichy też raczej nie jest, ale chodzi o skuteczność
mleczku do noska nie słyszałam....hm..przetestuje jeśli katarek się pojawi.
Ostatnia edycja:
reklama