emotion, Twoja mama ma rację - jak córcia jest spokojna i nie boli ją brzuszek, to nie masz się co martwić, że kupa jest rzadziej. Dzieci karmione piersią mogą robić kupę nawet co 10 dni góra. Jeśli tylko jest spokojna to w porządku Moja jak dwa dni nie zrobi to już ją niestety bardzo męczy brzuszek...:-( Nie było poprawy z przyrostami wagi? Nie martw się, mm nie jest takie złe a córcia i tak kocha Ciebie najmocniej na świecie:-)
panziorka, poczekaj. Jak widzisz, że faktycznie boli go brzuszek i masz wrażenie, że nie może zrobić kupki to spróbuj mu podać trochę wody przegotowanej. Ale jeśli jest spokojny, to ja bym się nie martwiła :-)
kasikd, szczerze powiem, że jak jest tak zimno, to mi się nie chce wychodzić ;-) Ale ostatnio poszliśmy kiedy było -9 (ale w słońcu 0) i połaziliśmy prawie godzinkę.
panziorka, poczekaj. Jak widzisz, że faktycznie boli go brzuszek i masz wrażenie, że nie może zrobić kupki to spróbuj mu podać trochę wody przegotowanej. Ale jeśli jest spokojny, to ja bym się nie martwiła :-)
kasikd, szczerze powiem, że jak jest tak zimno, to mi się nie chce wychodzić ;-) Ale ostatnio poszliśmy kiedy było -9 (ale w słońcu 0) i połaziliśmy prawie godzinkę.