paulawawa112
Fanka BB :)
A ja idę sie położyć, bo coś i mnie naszło na spanie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój małż woli nie wiedzieć co i za ile kupuję. Dopiero jak zakupy dotarły to rozpakowałam i pokazałam co kupiłam.
Ale jak on chce sobie kupić nową grę na PS3 to ja się oczywiście burzę
a ja mam najnowszy tekst mojego syna który jest obecnie u dziadków i właśnie odbywa się tam grill, gdzie jest rodzina i siostra mojego męża z dziećmi Ola 12lat i Maciek 16 lat i oczywiście Kaj 6,5 roku.
Rozmowa dzieci:
Ola: Kaj, jesteś najmłodszym z wnucząt babci i dziadzia
Kaj: Ale tylko do października. Potem wszystko się zmieni.
Całe towarzystwo padło ze śmiechu zwłaszcza że dzieciaki bardzo poważnie rozmawiały..
Nadmieniam że dziadkowie traktują wszystkie wnuczęta jednakowo i dzieciaki między sobą świetnie się dogadują mimo różnicy wieku..
dobrze że podchodzisz do tego z humorem..teść powiedział, że wypiękniałam w ciąży :-) - a ja śmieję się, że to dlatego, że jego wnuka noszę :-)