reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

a ja wsiąknęłam w allegro, przeglądam oglądam i już pierd* dostaję bo albo nie mogę się zdecydować, albo mężowi to co wybrałam się nie podoba, albo jest problem bo to co chcę kupić to okazuje się że właśnie tego nie mają pomimo że w akcjach wszystko do koloru do wyboru:wściekła/y:
Mam dokładnie tak samo:-D I też korzystam z konta męża:-)

ja racuchy robię, takie mnie natchnienie naszło :happy:
Oj zjadłabym takie z jabłkiem i posypane cukrem pudrem:tak:
Tylko cholibka to udo prawe mi ciągle cierpnie. Jutro wizyta u doktorka niech radzi.
Mam nadzieję, że to nic poważnego i szybko przejdzie. Trzymam kciuki za wizytę &&&&&&&&&&&

Debi oby to jednak nie było spojenie &&&&&&&&&&
Jutrzenko teksty Kuby pierwsza klasa :-D
Nikamo ja myślę, że to jest chyba najwyższy czas, żebyśmy wszystkie spakowały już torbę do szpitala na wszelki wypadek. Ja mam taki właśnie plan, tylko gorzej z realizacją:confused2:

reklama
moj dzis tez 2 razy mnie rozbawil

nie wiem skad o to bierze, musial to gdzies uslyszec
teksty pierwsza klasa :rofl2: a dzieciaki nagrywają wszystko co tylko usłyszą i używają w najmniej spodziewanym momencie

A co do pakowania torby to ja to zamierzam zrobić to we wrześniu, jeszcze wielu rzeczy mi brakuje.
ja również mam zamiar spakować się we wrześniu

A mała jak poszła mi spać po południu, tak śpi do teraz, próbowałam ją koło 18 obudzić, ale nic z tego.
Także coś mi się widzi, że jutro znowu pobudka z samego rana murowana.
Ale nie mam serca jej już teraz budzić, tak słodko śpi.
Powiem wam, że nie wiem, dlaczego, ale im bliżej porodu, mała jest dla mnie coraz większym oczkiem w głowie.
Ciężko mi sobie jest nawet wyobrazić mój pobyt w szpitalu po porodzie i jej zostawienie z rodziną.
Nie wiem co mi się stało, najchętniej to bym ją ze sobą zabrała i nie zostawiała, ale się tak nie da.
Jakoś tak wielką miłością ją obdarzyłam teraz, jak nigdy.
Nie wiem, może dlatego, że jesteśmy same, bez męża, dlatego tak się stało.

Mina- ale ja kocham prasowanie.. :-D tzn lubię wieczorem włączyć sobie jakiś fajny film, deske rozstawiam na najniższy poziom, siadam, układam poduszki za plecami.. w domu cisza, spokój..i ani się obejrzę,a cały kosz zrobiony :zawstydzona/y:

Polcia - pani Frau już stoi u drzwi :tak:

ja nie trę ziemniaków na placki, tyko razem z cebula wrzucam do malaksera i nożem do szatkowania ścieram na papę - szybko i niemęcząco :-)

reklama
Polcia ja mam różne poziomy deski ale nie wiem jak to na siedząco jest.. i wszystkie prasuję ale na raty. Jeszcze mam zamiar poprać i poprasować te co są w piwnicy (rozmiar od roczku) i w worki próżniowe od razu zapakować

sonkaa mam taki sam patent na placki.

Do góry