Mamba_2008
Bubusiowa Mama:)
Ptyśka przypomnij gdzie rodzisz i co tam na tej liście jest Może na privie mi napisz;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdrówka ,oby szybko choróbsko przeszłoMaleństwo piekna niespodzianka ,wow!! Są jeszcze prawdziwi męźczyźni!!
Sonka ,nie ma to jak babcia
Wpadłam tylko powiedziec dobranoc i ide się wygrzewać ,herbatka lipowa z miodzikiem i cytrynką ,tantum verde ,apap i łozeczko -niestety załapałam choróbsko od Misia(
Buziaki!!
Oj leci,leci ten czas.My w piątek obchodzimy 6urodzinki,a pamiętam ten dzień jakby to wczoraj było. Nie długo nasze najmłodsze będą kończyły roczek ,2latka itd ,czas za szybko ucieka.sonka dzięki za życzonka dla Wiki
aguga dokładnie jutro o 17.10 kończy 5 lat kurde ale zleciała dopiero była moim maleństwem już taka duża i przemądrzała..... życzę udanej imprezki piątkowej ......kciuki za wizytę no i za ewentualne usg...
ja spaduje spać dobranoc wszystkim