Majeczka26
Fanka BB :)
nie wiem wlasnie dlaczego 3 razy mnie pani dziabała, ale stwierdzilam ze jlepiej raz za duzo niz za mało ;-) moze powód jest taki jak jutrzenka pisała - że 3 pomiary są w razie czego bardziej miarodajnemam to samo.. ale to fajne uczucie.. no może mniej fajne rano kiedy mała boksuje się z moim pęcherzem oj tak! dzisiaj odpoczywam.. tylko muszę pod depilator wpaść bo jutro mam doktorka i mu takich nóg nie wywalę a dlaczego byłaś ukłuta 3razy? ja tez miałam 75 i tylko 2x przed i po 2h...
masz rację Jutrzenko z tym śmieciowym jedzeniem, ale moj tato wszystko co nie jest mięsem tak nazywa ;-) tylko dlatego że musi najeść sie kilo mięsa żeby sie najeść. Zbierałaś borówki? w sensie borówkę amerykańską czy jagody leśne? bo wiem ze różnie w różnych regionach na to sie mówi.. ja zbieralam borówkę amerykańską, ale u nas są takie pokaźne krzaki ze na stojąco rwę i obżeram się non stop nimi ale dziewczyny jakie tu są komary, to nie do wiary!! smaruję sie olejkiem waniliowym, psikam tymi offami i innymi chemikaliami, a te wchodzą nawet do buzi i do oczu.. po uszach gryzą i przez ciuchyMajeczka ziemniaki i zsiadle mleko to nie smieciowe jedzenie, ja ym raczej powiedziala ze takie polskie, komunistyczne.
smieciowe to fast foody
jednak znowu sie goraco robi, poszlam tylko pozrywac borowki i sie spuchalam. I tak biore krzeselko i siadam bo nie dam rady tak przy 5 krzakach kucac.
Dzis nazbieralam ok 1kg !!!. Kuba ma raj, podejrzewam ze do konca dnia nie bedzie
oj to wynika ze ja to super zniosłam, tylko czekanie mnie bardzo męczyło. a po wyniki jadę za godzinę, mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrzeTeż wczoraj miałam test obciążenia glukozą. Pomimo, że lubię slodkie i dużo slodzę ledwo wypiłam ten ulepek. Po godzinie pielęgniarka ledwo dała radę mi krwe pobrać- nie chciała lecieć wcale i prawie zemdlałam, do tego to czekanie.
Ale najważniejsze że mam super wyniki, po godzinie 138 a po dwóch 80
Karola powodzenia na glukozie i czwartkowym egzaminie!!
pozazrościć ;-) ja mojego malucha tylko czuję ze sie wierci, ale nie umiem ani rozpoznać gdzie ma pupę, nogi, ręce, ani dobrze nie widzę jego ruchów, bo jak odchylam bluzkę, to przestaje brykać, ale może jeszcze nabędzie siły;-) dziś za to pobiłam rekord - 3 wizyty w toalecie w nocyJa właśnie od godziny obserwuję mój brzuch i nacieszyć się nie mogę!! Pływa żabką w jedną stronę, wraca kraulem, później tańczy i podskakuje, a na końcu fika koziołki Cudowne to jest Zobacz załącznik 481827
Mimi Tobie tez powodzenia na glukozie dziś!!
sonkaa, oszczędzaj sie!!!! nalezysz do klubu niecierpiących prasować, a 7godz masakre sobie zafundowałaś :-( odpoczywaj
sandy, anć - spóźnione STO LAT!!!