reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Powiedzcie mi.. Czem chcecie tak wczesnie rodzic? Po co przyspieszac porod?
Niewiem moze przegapilam ten watek:? Bo wlasnie tak sie zastanawiam? :D

Ja dzis na wolnym dalej, jutro do lekarza.. zastanawiam sie czy brac zwolnieni i miec wszystko gdzies, czy jeszcze chodzic do pracy ? Niewiem :(
Zobacze tez co lekaarz mi powie.
Nogi mimo ze nie pracuje puchna jak baloniki, beboch tak samo. Pewnie skoncze z powykszywianymi zebrami jak siostra :// No ale nic takei sa uroki ciazy :D
Moj wierci-tylek dalej nie przestaje, dzis jak czekalam w szpitlu na wizyte to pukalam do niej kilka razy a ona odpukiwala, ja szybciej ona szybciej, ja wolniej ona wolnie :) Ludzie pewnie jak na glupia patrzyli :D HaH.

Wszystkiego NAJ solenizantkom!!!

POPRASOWAŁAM wszystkie ubranka Michasia i Majki z 3 prań i zajęło mi to... 7 (słownie: siedem) godzin, jak zobaczyłam swoje stopy, to myslałam , że zemdleje,
2304618801_1d3de83cb1NAGANA.jpg
a masz utarty nosek za to!!

wiem, posypuję głowę popiołem, z jednej strony się cieszę, bo mam już to z głowy, ale z drugiem, za mądre to nie było,
i masz szczęście że się kajasz bo już Panią Frau chciałam na ciebie nasłać!
frau.jpg

aja o tej porze bo nam zeszło na rozmowach,przywieźliśmy siostrzeńca małża z lotniska, Kaj ucieszony niesamowicie i jutro znając życie będą obaj na PS3 naginać...

Dobranocek..

Witam

Ktoś tu świetował urodzinki :-) anć , sandy wszystkiego naj naj naj ;-)

Nikola gratuluje farciaro ja to w zdrapkach tylko wygrywam 1zł :-D:-D:-D

sonkaa czyś ty oszalała :szok: ja wczoraj przeszłam 10 kilosów 5 w jedną i 5 druga i jak przyszłam do domu to już nic nie zrobiłam :rofl2:

karola &&& za glukoze :-)

Spadam coś wszamać potem nadrobię kolejne wątki :happy:

Wstałam i kurde miałam taki sen że do teraz się otrząsnąć nie mogę :baffled: Lepiej Wam tutaj tego nie napiszę bo tak będzie leoiej po co kogokolwiek denerwować. Potem śniły mi się hordy a takujących węży matko ja nie wiem co to za noc:szok:

Witam dziewczynki, po wczorajszych ekscesach moich nie ma śladu :-), tzn. spuchnięta jestem, ale nie ponadstandardowo :-)
Mina - całe szczęście, że się powstrzymałaś, bo Pani Frau wygląda co najmniej ozięble :-)

mimii - tez bym chciała takich zabaw. gdzie muszę tylko leżeć i nie uciekać :-D:-D

ptyśka - jakbym przeszła 10 kilosów to bym się za pranie nie wzięła, bo bym umarła :-)

małż pojechał odwieźć Majkę , potem chyba weźmiemy sie za moja pralnie wreszcie, ale teraz poczytam Was na spokojnie, bo w końcu jestem sama w domu :-)

Miłego dnia, u nas gorąco, że hej :-)

reklama
Witam dziewczyny.
Jestem mama prawie 4 letniego Wojtka. Teraz spodziewam sie dziewczynki. Chyba... Bo w pierwszej wersji był chłopak.
Termin mama na 10.10 wg USG wg OM 29.09.
Czy mogłąbym się do was przyłączyć?

Do góry