reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2012

reklama
Ja tak tylko na chwilę, melduję, że żyję, ale jeszcze w biegu:sorry2: Mam nadzieję, że jutro nadrobię, a od wtorku będę znów stałym bywalcem naszego forum ;-)
Byłam dziś na USG, opisuję w odpowiednim wątku.

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki:biggrin2:
Trzymajcie się cieplutko.

klaczek - urlop się tacie należy jak każdemu pracownikowi zatrudnionemu na podstawie umowy o pracę, nie ma znaczenia, czy państwowo, czy w firmie prywatnej :-)

mam nadzieję, że małż znajdzie niebawem pracę i też będziemy mogli cieszyć się takim płatnym urlopem :-)

Hej dziewczynki
Jestem tutaj nowa. W październiku pierwszy raz zostane mamą. Obecnie jestem na chorobowym. Mam dużo wolnego czasu i mam nadzieje że miło go spedzę z Wami
No ja mam nadzieję ze mój maż nie będzie miał z tym urlopem problemu bo ja po cc będę i chciałabym żeby na samym początku już go wykorzystał:tak: Ale nie wiem jak to będzie bo po naszym ślubie w poniedziałek już dzwonili do niego i mówili żeby przyszedł do pracy a z naszą podróżą poślubną też był problem i w końcu pojechaliśmy tylko na tydzień:wściekła/y:
Joasia witaj

Ja wróciłam z aktywnej ciąży i jestem jakoś tak naładowana pozytywną energią

Joasia witaj :-)

Ja też mam nadzieję, że po porodzie nie będzie problemu z tym urlopem dla męża. Bo bez względu na to jaki będę miała poród chciałabym żeby potem był ze mną.

Witam kochane :)
Ja sie tylko wpadam przywitac i musze leciec spac , bo rano na 8 do pracy.
Nie bede klamac nie czytalam Was z 2 tygodnie jak nie wiecej :p
Ale nie bylo jak, teraz nadrabiam, nadrobilam wszystkie watki dzis [mniewiecj]
jeszcze ten zostal ale to 100 stron, wiec jutro poczytam
- ale nie gniewajcie sie jak cos mi umknie - bo przy takim nawale informacjii to mi bedzie niezle sie gotowalo w glowie :)

No nic, mykam juz, papas, i dobranoc :)

Witajcie witajcie..
kolejny parny pochmurny dzień..

mała tak mi dawała w nocy że aż się obudziłam ..a grzecznie na boku spałam.. hmm

Miłego Dnia !

reklama
Również witam:-)
A moja jakaś spokojna od paru dni, czasem da tylko znać "jestem!". Więc nie mam pomysłu, czemu nie mogę spać:-(

Do góry