reklama
MalinowaP - : "Sonkaa to nie tak, że ja Cię zaszufladkowałam, broń mnie Panie Boże!! Ja po prostu jak o Tobie myślę to widzę pyszne ciacho z truskawkami:-), a jak myślę o pysznym jedzeniu to przychodzisz mi na myśl Ty;-)"
MalinowaP - chcesz mnie zjeść??? -
ja tylko tak żartowałamz tym zaszufladkowaniem :-), nie jestem obrażalska, nawet w ciąży :-)
MalinowaP - chcesz mnie zjeść??? -
ja tylko tak żartowałamz tym zaszufladkowaniem :-), nie jestem obrażalska, nawet w ciąży :-)
Ostatnia edycja:
z tym łożyskiem to jest tak że ono w trakcie wzrostu macicy się przemieszcza.. ja miałam z lewej strony a teraz mam na tylnej ścianie więc chyba tak jest
dziewczyny na wątku zakupowym wstawiłam zdjęcia ciuszków które dostałam od koleżanki takie zbiorcze i kilka pojedynczych.. i teraz mam problema: coś trzeba kupić tej mojej psiapsiółce. Ona ma 7 letnią córkę i dla niej chciała magnetyczną tablice obowiązków (50zł)
Zastanawiałam się czy jej zestawu kosmetyków nie zrobić: tusz to rzęs, kremy np. Vichy.. coś uniwersalnego.
A może bon podarunkowy do drogerii? I za ile?
Jakieś pomysły? Bo te ubranka naprawdę są fajne, za kombinezon trzeba dać w ciuchach 20 zł..
dziewczyny na wątku zakupowym wstawiłam zdjęcia ciuszków które dostałam od koleżanki takie zbiorcze i kilka pojedynczych.. i teraz mam problema: coś trzeba kupić tej mojej psiapsiółce. Ona ma 7 letnią córkę i dla niej chciała magnetyczną tablice obowiązków (50zł)
Zastanawiałam się czy jej zestawu kosmetyków nie zrobić: tusz to rzęs, kremy np. Vichy.. coś uniwersalnego.
A może bon podarunkowy do drogerii? I za ile?
Jakieś pomysły? Bo te ubranka naprawdę są fajne, za kombinezon trzeba dać w ciuchach 20 zł..
marand
pełna szczęścia
Marand a jak tą cukienie robisz?? Ja lubie pokroic w plasterki i smazyc jak kotlety w jajcu i bulce i potem posolic troche. Ech chyba kupie i ja. A piszesz o kalafiorze w buleczce, tzn robisz takie maslo z bulka na patelni do polania i obtaczasz i jajku i bulce i smazysz na glebokim tluszczu?? Tej drugiej wersji nigdy nie jadlam a wiem ze tak tez brokuly robia
jeśli chodzi o cukinię to robię dokładnie tak jak napisałaś, natomiast kalafior zazwyczaj wg pierwszej wersji bo szybciej, wg drugiej tez parę razy robiłam i bardzo smaczne wychodzą ale wydają mi się bardziej kaloryczną wersją
Polcia - tylko nie krzycz proszę dzięki mnie masz już problem z głowy z jutrzejszym obiadem
a mój obiad przesuną się na kolację bo właśnie dopiero jem ten mój pyszny kalafior, także cukinia czeka na jutro
mimii
Fanka BB :)
Pół dnia mnie nie było, a mam co nadrabiać hehe :-)
Po pierwsze widzę, że kulinarnie nadal się rozwijacie, kalafiorki, cukinie, pączki mmm, a mi tylko ślinka leci. I znowu mam truskawki a teściowa piecze ciasto, ale jeszcze nie zakodowałam jakie, bo wystarczyło mi samo słowo "ciasto"
Patrycja, Polcia, zdrówka dla Waszych Maluszków, oby szybko im przeszło. U nas na szczęście ostatki ospy, którą Oluś przechodzi na prawdę dobrze. Majuska, mam nadzieję, że u Was szybko i łagodni minie wirusisko.
Coś jeszcze miałam odpisać, ale oczywiście zapomniałam i zmykam wykąpać Olusia i położyć go bo i tak się zasiedzieliśmy. Wieczorkiem jeszcze się odezwę :-)
Po pierwsze widzę, że kulinarnie nadal się rozwijacie, kalafiorki, cukinie, pączki mmm, a mi tylko ślinka leci. I znowu mam truskawki a teściowa piecze ciasto, ale jeszcze nie zakodowałam jakie, bo wystarczyło mi samo słowo "ciasto"
Patrycja, Polcia, zdrówka dla Waszych Maluszków, oby szybko im przeszło. U nas na szczęście ostatki ospy, którą Oluś przechodzi na prawdę dobrze. Majuska, mam nadzieję, że u Was szybko i łagodni minie wirusisko.
Coś jeszcze miałam odpisać, ale oczywiście zapomniałam i zmykam wykąpać Olusia i położyć go bo i tak się zasiedzieliśmy. Wieczorkiem jeszcze się odezwę :-)
U nas od jakiegoś czasu kalafior jest co drugi dzień. Zamiennie z fasolką szparagową trzeba się nacieszyć, bo fasolka za niedługo zrobi się brzydka... Mam też wielką ochotę na czereśnie, u moich rodziców właśnie dojrzewają takie pyszne i słodkie:-) Już tyle ich zjadłam prosto z drzewa, a dziś mi mama mówi, że znalazła w nich robaka... Pierwszą sprawdziłam i był robal, fuuuuuuj. Nawet o tym nie myślę, bo mnie naciąga, bleeee...
jutrzenka, zawsze zrumieniam bułkę na maśle, ale tak, żeby była chrupiąca - uwielbiam:-) Takiego panierowanego kalafiora też bardzo lubię, ale jego trzeba by smażyć na głębokim tłuszczu a dla mnie to zbyt wiele zachodu... Chociaż teraz zaczynam mieć smaka
malinova, u nas połówkowe trwało trochę ponad godzinę, Młoda się strasznie wierciła i lekarz miał problem ją pomierzyć. Ale było robione w 2D, kilka razy tylko lekarz przełączył na 4D na minutę czy dwie.
Szymuś się nam tak rozchorował w kwietniu - noc z piątku na sobotę nieprzespana, bo wymiotował i miał wysoką gorączkę, a w sobotę czekało nas wesele
Mój mąż się dziś przyznał, że Dorota go skopała w nocy Spałam oparta brzuchem do niego a Młoda dawała tak czadu, że aż się obudził Jak dobrze, że ja mam takie mocne spanie
jutrzenka, zawsze zrumieniam bułkę na maśle, ale tak, żeby była chrupiąca - uwielbiam:-) Takiego panierowanego kalafiora też bardzo lubię, ale jego trzeba by smażyć na głębokim tłuszczu a dla mnie to zbyt wiele zachodu... Chociaż teraz zaczynam mieć smaka
malinova, u nas połówkowe trwało trochę ponad godzinę, Młoda się strasznie wierciła i lekarz miał problem ją pomierzyć. Ale było robione w 2D, kilka razy tylko lekarz przełączył na 4D na minutę czy dwie.
Szymuś się nam tak rozchorował w kwietniu - noc z piątku na sobotę nieprzespana, bo wymiotował i miał wysoką gorączkę, a w sobotę czekało nas wesele
Mój mąż się dziś przyznał, że Dorota go skopała w nocy Spałam oparta brzuchem do niego a Młoda dawała tak czadu, że aż się obudził Jak dobrze, że ja mam takie mocne spanie
majuska
Fanka BB :)
mimii właśnie powiedz mi ile Oluś siedział w domku i czym smarowałaś krostki??? ja doświadczenia z ospą nie mam.
reklama