reklama
uffff to dobrze, ze nie jestem sama. u nas kacper usiadzie jak ma ochote, ale w ciuszkach, bo jak gola dupcia to mu cos tam nie gra. nie wiem czy mu dupcia wpada do nocnika czy go uwiera. ale mysle sobie, ze łatwiej nam pojdzie z nakladka tylok musze ja kupic.
a piotrus gosi jak pieknie siedzi na tej nakladce, jak lord
a piotrus gosi jak pieknie siedzi na tej nakladce, jak lord
mysz1978
Fanka BB :)
nam szlo dobrze ale sie skonczylo
Nocnik go parzy w tylek (u nas tylko, bo u nieni siada i robi...). Z nakladka mielism yjedna probe poki co i najpierw ryczal a potem zainteresowal sie rozwijaniem papieru no i troche posiedzial... Nic niestety nie zrobil
Nie jest swiadomu czynnosci fozjologicznych i tyle...
Nocnik go parzy w tylek (u nas tylko, bo u nieni siada i robi...). Z nakladka mielism yjedna probe poki co i najpierw ryczal a potem zainteresowal sie rozwijaniem papieru no i troche posiedzial... Nic niestety nie zrobil
Nie jest swiadomu czynnosci fozjologicznych i tyle...
Eee Szerlock czytałaś co napisałam? W ogóle się nie przejmuj - zaczniesz się przejmować gdzieś około 2,5-3 lat.
Teraz nawet jak dzieci się uczą tego, to później nieraz przestają, moja znajoma tak miała. Dziewczynka robiła na nocniczek właśnei tak wcześnei i pięknie wszystko a potem przestała i znowu się uczyła jak miała 2,5 roku.
Naprawdę nasze dzieci mają jeszcze czas....
Pozdrawiam
Agnieszka
Teraz nawet jak dzieci się uczą tego, to później nieraz przestają, moja znajoma tak miała. Dziewczynka robiła na nocniczek właśnei tak wcześnei i pięknie wszystko a potem przestała i znowu się uczyła jak miała 2,5 roku.
Naprawdę nasze dzieci mają jeszcze czas....
Pozdrawiam
Agnieszka
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Szerlock, co z tego, ze mój pieknie robil kupki od 8-9 miesiąca, że już zapomniałam co to kupka w pieluszce, jak po roczku (po szczepieniu) nocnik nagle zaczął go parzyć. Teraz dopiero zaczyna się przełamywać i daje się go posadzić. A co do szczepień to mam same złe doswiadczenia: po jednym przestał robic kupki na nocnik, a po ostatnim przestał sam zasypiać w łóżeczku :-(
Domanska86
Kasia - Domisiowa Mama
Ja bede uczyc Miłosza na nocnik robic... jak narazie 2 kupki... co nasmieszniejsze pieluchy go draznią...
Moje dziewczynki robia na nocniczki od jakiegos czasu(tzn one sa takie malutkie i chudziutkie ze raczej siedza w nocniczkach-ale najwazniejsze ze wiedza w czym rzecz haha).Wolaja na wszystko "ee" lub poprostu przynosza nocniki ale oczywiscie zdarza sie ze nie zawolaja i dlatego i tak przez caly dzien maja zalozone pieluszki-zdarza sie ze do konca dnia pieluszka jest suchutka
reklama
Welonka_bb
Fanka BB :)
Dowikla to fajnie masz ze swoimi dziewczynkami ,a to, że pieluszki są czasem suche przez cały dzień to w ogóle rewelacja
Nasza Oliwka niestety zbuntowała się i w ogóle nie chce już na nocnik :-wściekła/y:
Kurcze jestem z tego powodu strasznie niepocieszona, ale liczę na to, że w najbliższym czasie jej to przejdzie.
Nasza Oliwka niestety zbuntowała się i w ogóle nie chce już na nocnik :-wściekła/y:
Kurcze jestem z tego powodu strasznie niepocieszona, ale liczę na to, że w najbliższym czasie jej to przejdzie.