reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

Czarownica , te meble wyglądają mniejwięcej tak. Oczywiście są rózne elementy i kupujesz to co się tobie podoba i ustawiasz każdą część według własnego uznania

Shot at 2007-07-31

reklama
ewe to sa meblektore masz ty czy te ktore chce a+t ????

zazdroszcze wam remontow nie balaganu lecz efektukoncowego i to kupowanie projektowanie och uwielbiammmmmmmmmmmmm

ewe, my wlasnie bedziemy mieli duuuzy pokoj - 22m2 :szok:, takze mysle, ze takie klasyczne, ciezkie meble beda ok. Mi wlasnie zalezy na tym, zeby duzo w nie upchnac, a nie, zeby bylo tysiac polek, na ktorych tylko kurz sie zbiera.

ja tez lubie duzo miejsca w szafie i nie lubie jak mi sie po polkach cos przewraca, klasyczne meble moze az tak mi nie leza, ale na pewno DUZO miejsca w srodku ja jestem pragmatczna :-D

Mandarynko komplet vis a vis w sypialni musi wyglądać super !!!!!!!!! Ja też bardzo chciałam ale niestety a zarazem stety w naszej nowej sypialni poprzedni właściciele zostawili dużą szafę Komandora w dodatku białą. Tak więc wystrój trzeba dopasować właśnie do niej, zdecydowaliśmy się na białe łóżko Ikea.
a+t faktycznie jak masz duży pokój to mebelki powinny się fajnie prezentować :))) do tego jakiś jaśniutki kolorek i będzie cieplutki klimacik.

Ewe super mebelki. Ja też mam nowoczesne. Nie lubię klasycznych. Tz. u kogoś mi się podobają, ale ja w nich nie mogłabym mieszkać. ja lubię proste, nowoczesne formy. Ostatnio kupiliśmy szklany stół do salonu. Jest duży, ale przez to że szklany, nie zagraca pokoju...
to jest mój stół:
11677pp0.jpg

reklama
Do góry