reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

reklama
A my byliśmy w Krośnie. Jarek był tam w pracy, a my pojechałyśmy z nim.
Dzisiaj mieliśmy jechać do mojego wujka do Gdańska, ale boimy się takiej długiej trasy. Ania w jedną stronę wymiotowała (pierwszy raz w życiu), a w obie strony po pewnym czasie marudziła i bardzo mało spała (40 min w drodze powrotnej).

Więc jako, że Jarek ma do niedzieli urlop to zaproponował (on sam!) malowanie kuchni i od dziś mam zamkniętą kuchnię.

W krośnie średnio mi się podobało. Rynek nawet ładny, ale nic nie odnawiają, czas jakby się zatrzymał przynajmniej 25 lat temu. Po drugie nieprzyjazny wózkom. KAŻDY sklep miał 1, 2 lub nawet 3 schodki. Dobrze, że miałam tą lekką spacerówkę, bo często musiałam ją wnosić.
Mało rozwinięty. Kiedyś był miastem wojewódzkim (a ma tylko 50 tyś mieszkańców). Z większych sklepów tylko Lidl, Plus, Albert i Biedronka!!
Nie zaopatrzyłam się przed wyjazdem i musiałam tam zrobić zakupy. A w takim np. Plusie to tylko dwa rodzaje słoiczków z Gerbera! Trzeciego dnia pobytu skończyło mi się mleko modyfikowane i nigdzie nie mogłam go dostać!
Dużo sklepów dziecięcych, ale tylko z ubraniami i akcesoriami. W końcu znalazłam mleko, w jakimś sklepie ala społem (wystrój i klimat - lata 80-te). Było tylko Bebiko. Ale dobre i to.
I na końcu. W porównaniu z Rybnikiem strasznie drogo.
Nigdy więcej do Krosna!
Odwiedziliśmy też Iwonicz Zdrój. To jest dopiero dziura! Ten ich słynny deptak ma chyba 100 m długości ( 1 restauracja) i nic poza tym!

Mam nadzieję, że żadna z was stamtąd nie pochodzi i się nie obrazi.

LASKI JA PRZYSZLAM SIE POZEGNAC,jutro jedzemy na wakacjie wiec nie bede mialam dostepu do netu
Bede za wami tesknic i do uslyszenia za 2 tyg;-):-)

trin
manadrynka,
basiek
agusiaa
gluszek
gunia

:-);-)DO ZOBACZENIA W SOBOTE:tak::-)

Maxin wypocznij i wróć do nas:tak:

A ja pędzę, żeby wam napisać, że będzie mnie niestety dużo mniej na BB, bo od poniedziałku z powrotem staję się kobietą pracującą.
Dla zainteresowanych szczegóły na wątku zamkniętym w plotkach:-p

LASKI PISZCIE NA BB,CZEMU TAK NASZE MAJOWKI ZANIEDBUJA NASZ WATEK:sorry::-:)zawstydzona/y:
WIEM WIEM,WSZYSCY ZAJECI,ALE NAWET WOLNEJ CHWILI PRZEZ CALY DZIEN NIE MACIE:zawstydzona/y: NIECHE WAM SIE?????
NO SZKODA BO TAK LUBIALAM Z WAMI POGADAC,A TU CICHO,UMIERA NASZ CUDNY CZAS:shocked2::zawstydzona/y::-(

reklama
Do góry