reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

ewe witaj na pokładzie !!!! :-) Miło CIę znowu czytać ;-)Gratuluję zakupu mieszkanka. Mnie bardziej podoba się ta druga wersja czyli ze ścianą bordową pod kolor kanapy. Wtedy całość ładnie współgra. Ja zawsze wolałam, żeby w danym pokoju ściany i jakiś element w pokoju miały ten sam kolor. Wtedy to się fajnie prezentuje. Ale to tylko moje skromne zdanie.

reklama
o! Witaj ewe :)
Jak milo Cie czytac :)
Powiem Ci, ze ja tez mam podobne problemy, bo za miesiac sie przeprowadzamy. Musze 2 pokoje przemalowac i do jednego wstawic meble. Podobaja mi sie KENT z BRW, chociaz nie wiem wlasnie czy postawic na meble klasyczne czy nowoczesne.

ja tez!! nigdy mebloscianek!!!!!! jak juz to duza szafa przesuwana + komoda hmmm w myslach wiem jak to wygladac bedzie ale opisac nie umiem hehe

a my w przyszłym tygodniu robimy generalny remont kuchni + wymiana okna+ wymiana mebli i całego sprzetu.
Cieszę się jak głupi łoś :laugh2:

i bardzo fajnie gosiek ze sie cieszysz,ja tez uwielbiam doekorowanie oczywiscie bez balaganu,ale coz to juz tak proces,przez ktory da sie przejsc,a potem mieszka sie w przyjemnych warunkach:tak:

witam serdecznie ja tak na 5min bo jeszcze wakacjuje sobie pogoda w kratke ale jest dobrze pozdrawiam i do przeczytania po 4sierpnia. pozdrowienia dla was wszystkich i dzieciaczkow.

reklama
Ufffffffff znowu koniec dnia, a ja jeszcze w proszku. Do mojej kuchni nie chciałbyście wejść :p . Dzisiaj pierwszy raz w życiu zrobiłam łazanki :))))))))

a+t meble kent są absolutnie nie w moim stylu. Wydaje mi się się są to dosyć ciężkie meble i pasują do dużych salonów. Ale tylko takie oddadzą takie miłe ciepełko domu i mieszkańców.
Ja mam vis a vis , zdecydowalam się na nie ponieważ teraz mam nieduży pokój, nie wiedziałam jakie mieszkanie kupię w przyszłości więc zdecydowalam sie na modułowe, żeby ewentulanie dostawić jakąś część w razie potrzeby.
Teraz wiem że mogę spokojnie dokupić jakąś komodę i stolik. Meblościankom też mówię nie, zresztą nigdy nie bylam ich posiadaczką. Jednak meble modułowe mają też wadę - poprostu nic się nie da w nich poukładać, ja w każdym bądż razie mam w nich słodki burdelik :))))) i są niepakowne . Także do takich mebli proponuję w innym pomieszczeniu wstawić duuuużą szafę.

Dziewczyny zdarzyło się coś ciekawego u was na forum ???? BO życiu nie nadrobię tych braków.
Dobra idę sprzątnąć kuchnię i zabieram się do nadrabiania braków. Może uda mi się w tym życiu :))))

Do góry