reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

Anita miala jakies problemy z synkiem, dlugo w szpitalu lezeli. A potem juz sie nie odezwala.

Kate zniknela, szkoda, bo to jedyna Lodzianka na majowkach :(

No właśnie, Lilith bardzo dawno nie bylo, juz dlugo ma popsuty ten komputer :/

I Tamarunia znowu zniknela. Szkoda ze dziewczyny sie wykruszyly, ale super ze troche z nas jednak pozostalo i mozna sobie pogadac, i co wazniejsze pojawily sie tez nowe kolezanki (np Toola)

Toola, ja w tym roku jade na Woodstock :) Podobno moze to byc ostatni Woodstock, wiec nie moge tego przepuscic. Juz rok temu cierpialam siedzac w domu i ogladajac transmisje w necie :)

reklama
kropecka tez czytalam ze Owsiak straszy ze mu sie juz nie chce robic :-( szkoda
mialam takie marzenie zeby z Krysia jezdzic :happy2:, moze Jarocin sie rozkreci, ale to nie to samo :no:
najgorsze jednak jest to ze za 3 tgodnie niedaleko naszej miejscowosci bedzie festiwal lowlands i maja byc moje 2 ukochane zespoly TOOL i NIN i mnie tam nie bedzie, zycie jest niesprawiedliwe :-( jak juz bede miala i czas i kase na te wszystkie koncerty to moje zespoly juz sie rozpadna

mnie też przez jakiś czas nie byłko - strasznie was przepraszam
Ostatnio miałam zawałke w pracy - ale terez mam kilka dni wolnego - będę mieć czas, zęby nadrobić zaległości w czytaniu i pisaniu i już będe na bieżacą.
Przez tydzień nas nie było wogóle - byliśmy na wczasach - ale pogda była do d.... i jestem zadowolona, ze wróciłąm.

Toola jeszcze nie raz pojedziesz na taki koncert;-)

Gosiek super wypoczelas nowe sily masz,pisz co u was???

TESKNIMY ZA WAMI DZIEWCZYNY

Hej :))))))))) Wracam do was jak ten syn marnotrawny :))))))))))
Chyba już będę miała czas dla was moje kochane cioteczki, strasznie się za wami stęskniłam :))))) A tak wogóle to jestem posiadaczką ślicznego mieszkanka M4 :)))))) Małe i ciasne ale wlasne !!!! Teraz dwoję się i troję żeby jakoś zaplanować kolory ścian itp :)))))))) . Oj dużo by tu opowiadać :)))))) . Zaraz skończę gotować obiadek na jutro i będę miała trochę więcej czasu :)))))))))
A tak wogóle to od piątku jestem cizia blond :))))))))))) i kurna mam grzywkę :shocked2: . Makabra !!!!!!!!!!!!!!! Mózg mi się kurczy albo co :)))))))) ???????????

A może pomożecie mi dobrać kolor ścian ???????? bo kuźwa ja już ślepa jestem. Wogól pełna podjarka i nie wiem co wam napisać :))))))))))

trini - nad morzem w Wiciach. Było do d... - pogoda i łóżka - jakieś pokopane - po każdej nocy bolały nas tak plecy, jak by ktoś pałą walił. A tak to było OK.

ewe - no no no - wielkie gratulacje. JAk się uferbisz to wklej zdjęcia.

Wiecie co ja tez ta wami teskniłam. Najbardziej byłam wsciekął na wyjeździe - facet mówil że jest internet a na miejscu okazalo się, ze go nie ma i nie miłam jak się z wami skontaktowac.

Ech to ja możę wkleję moje aranżacje, może ktoś mi coś poradzi bo ja już nie mogę. A więc: chcemy mieć jedną ścianę w jakimś mocnym kolorza a resztę ecri . Początkowo planowaliśmy zrobić ścianę bordo i przy niej postawić moduły (mamy bordową kanapę) potem stwierdziliśmy że to wszystko zleje się z meblami czyli kiszka. Druga wersja to że na tej bordowej ścianie postawimy wlaśnie kanapę a cała reszta będzie na ecri . Wkońcu obstwiliśmy brzoskwiniiowy (przy meblach modułowych) a końcowa wersja to żółtości. :)))))))))))

Shot at 2007-07-30

Shot at 2007-07-30

Shot at 2007-07-30

reklama
hej ewcia ogromnie gartuluje ciesze sie,ze bedziesz czesciej bo brak satej ekipy laseczek
jak dla mnie najbardziej podoba mi sie opcja z brzoskwinia
a berz tez by fajnie wygladal;-)

gosiek my tez tesknilysmy:tak:

Do góry