reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nieobecność

reklama
kasiunka piękny stół i krzesła. Mnie z kolei podobają się nowoczesne meble i klasyczne, ale Tomek jest bardziej za klasyką, więc nie możemy mieć nowoczesnego wnętrza.

kurde,ale pięknie jak w salonachz katalogów,,,chyba zrobię kilka zdjęć moich pokoików co by wszystkim niezadowolonym ze swoich chałup humor poprawić;-)

tylko zamelduje ze mam od 15-31 sierpnia gosci, przyjezdzaja rodzice, ponadto 20-24 mam sommer school na Uni i juz sie przygotowuje, takze do konca sierpnia nie bede aktywna, wogole praca mnie tak wciaga ze mam coraz mniej czasu na BB

jak we wrzesniu wroce do zywych to sie zamelduje :tak:

kurcze, ale na majówkach od jakiegoś czasu cisza. nie wiem czy to przez wakacje czy co ale kiedyś to było tak że co weszłam na bb to masa postów, nie miałam nawet czasu tego nadrabiać. a teraz przez cały dzień praktycznie nikt nic nie pisze :9

to fakt bardzo cichutko sie zrobilo
ja malo ostatnio sie odzywam bo walczymy z biegunka:rofl2:
ale codziennie starm sie czytac co sie u nas dzieje:tak:

mam nadzieje,ze po wakacjach forum wroci do swojego zycia,Majowki byly przeciez takie zgrane,mam nadzieje,ze nadal sa;-)

pozdrawiam wypoczywajacych,tych co nie maja czasu i tych ktorzy maja,ale nie ma z kim pogadac:-D

buzka

reklama
Do góry