reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

anisiaj na katar to jedynie frida. moja pediatra nie zaleca psikania woda morska u takiego maluszka wlasnie po to zeby nie wpsikiwac mu katarku i zarazkow do gardla. ja o tym nie wiedzialam i jak Julcia byla mala to psikalam na szczescie nie zachorowala. teraz to inaczej bo juz siedzi wiec ten caly syf z noska nie wpada jej do gardla jak w przypaku dzieci lezacych jak Zosia. a na urlop jedziemy za tydzien czyli 8 lipca.

reklama
Aniś, frida i inhalacje. Ja ma bardzo duży katar, to ja też wygrzewałam Kubusia. Ale był trochę większy niż Zosia.

Witam :-)
Jak nie trzeba rano wstwać to długo spać się nie chce ;-) I tak na nogach jestem od 7.
Ale ma to swoje dobre strony. W końcu wzięłam się za porządki. Na razie zmieniłam pościel.
A teraz zabrałam się za mycie okien. I nawet firanki wstawiłam do prania :-p

Justi, Anis zdrówka dla dzieciaczków.
Bobo jak tam po odwiedzinach? My z córcią zadowolone, ale wiadomo w domu najlepiej :-D

Miłego dnia babeczki :-)

hej babeczki :*

Zdrowka dla Zosienki i Kubusia :*

U mnie masakra wczoraj wypadla mi gorna lewa jedynka , poprostu ugryzlam miekki chlebek i zab wypadl w calosci :( na 11 jestem umowiona do kliniki dentystyczno-protetycznej mam nadzieje ze cos zrobia bo inaczej zapasc sie pod ziemie , nie wyjde na ulice bez zeba NO WAY !!!!!!

Milego dnia :)

Smerfetko, o kurde, ale się trafiło ;/
Bietka, czekamy na relacje.
ANisiaj, jaki katarek ma Zosia? taki lejący? frida przy lejącym jest dobra, u nas się sprawdzała. Któraś korzystała z wersji "katarek" do odkurzacza, może to jest lepsze.
Edysiek, ja zebrała się tylko do wstawienia prania, a mam pełni pracy.
Na 15 mamy do lekarza. Kuba narzeka że go buzia boli.

reklama
smerfie masz świetną pamięć, tak ja mam katarek do odkurzacza - jestem b. zadowolona on jest powyżej 1 mc ż.
anisiaj polecam płukanie wodą morską, psikasz - kilka sekund i ściągasz tę wodę m. z katarem, bo tak jak pisała bobo woda wpsikuje do środka... ja stosowałam wodę morską zawsze

Do góry