reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Justi, z zup rosol lub warzywna. Kurczaka z marchewka, gotowane mieso itp. ale w poradni mi nawtykali,ze mam diete, bo skoro ani ja ani m nie mamy alergii to nie powinnam

Anis u nas tez zalecaja na kolki cieple kompresy na brzuszek. Biedna Zosia sie meczy :*

Justi na zapalenie ucha to chyba krople powinny byc , no ale mam nadzieje ze ten antybiotyk pomoze Kubulkowi.

Bobo mam nadzieje ze nic zlego nie wyjdzie w tych wynikach ,moze to ta okropna pogoda jest przyczyna.
U nas dzis chlodniej ale nie jest zle nie pada a temp nie spada ponizej 18st

Aniś, ja też trzymałam dietę, bo Kuba później bardzo cierpiał.
Smerfetko, jakiś czas temu- z 3mce Kuba miał podobny problem i objawy i też nie dostał kropli. Widocznie takie to zapalenie...

Próbuję się zebrać i iść na ogródek, ale coś mi ciężko :dry: Czuję się dzisiaj jak dętka.
Ale mi zrobiłyście smaku na ciasto z rabarbarem. Ale nie robię, bo będzie mnie kusić, a właśnie zjadłam pół czekolady :zawstydzona/y: Coś mam dzisiaj głoda :baffled:
Bobo ja myślę, że wyniki mogą pomóc ustalić skąd to niskie ciśnienie.
Anisij alergia teraz dzieci mają nie wiadomo skąd alergię, nawet jak rodzice nie mają. Oby kłopoty z brzuszkiem szybko przeszły
Justi
zdrówka dla synka.
A która ćwiczy Chodakowską ? bo widziałam w sygnaturce, ale nie pamiętam gdzie. Ja mam kilka treningów za sobą, ale jak zwykle nie mam czasu na regularne ćwiczenia. Przydało by się pozbyć co nie co ;-)

Ostatnia edycja:
Justi wlasnie moze wizyta u laryngologa by cos pomogla zeby te zapalenia nie powracaly

A ja nie lubie rabarbaru ale zjadlabym ciasto z truskawkami mmmmm

reklama
Aga, Edyta no przeciez nie jestem matka sadysta. Lekarz powiedzial mi wyraznie, jesli nie mamy alergii pokarmowej, mam jesc wszystko,zeby uklad trawienny Zosi sie dobrze adaptowal. Dziewczyny, kolejny raz pytacie mnie o diete, przeciez nie jem ciezkich, cytrusow itp. jem tak, jak kazal mi lekarz, a nawet lepiej za co zwrocila mi uwage,ze zle robie. Jak mam nie ufac pediatrze i doradcy laktacyjnemu w jednym, to po co tam chodze?

Do góry