reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Anitko prześpij się ,odpoczywaj i nie stresuj się!!!W każdej sytuacji i do mnie możesz zadzwonić czy wysłać sms o każdej porze dnia i nocy,zawsze!!!

Ja też się już pożegnam,choć nie idę jeszcze spać,a telefon mam przy sobie.Dobrej nocy kochane!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Anisiaj kochana trzymaj się i zawsze możesz napisać o każdej porze dnia i nocy, odpoczywaj i niczym się nie przejmuj:)

też zmykam się połóżyć

Ja nie moge zasnac , tak bardzo martwie sie o nasza anisiaj i Zosie , mam nadzieje ze u nich wszystko dobrze i ze dziewczyny dzielnie wytrzymaja jeszcze pare tygodni ...
wracaja do mnie wspomnienia z porodu Amelki , wiem ze sytuacja nie jest podobna ale wiek ciazy podobny ehhh bedzie dobrze musi byc &&&& Anisiaj jak nie spisz to ja tu jestem i na fb tez jakbys chciala pogadac to pisz....

Kochane moje...

Dziekuje Wam za troske, pozostaja mi smsy i forum, dziewczyna obok ciagle spi, druga w nocy pojechala rodzic. Opieka jest cudowna, warunki jak w spa, tylko to nie dom :( o 5 mialam ktg, skurczy nie mam, Zosia ma ladne tetno. Nic wiecej nie wiem. Cisnienie mam 116/65, umieram z glodu, bo nic nie jadlam od 17. O 8 bedzie u mnie m z rzeczami, potem rodzice. Obawiam sie, ze zostane tu do konca. Leze pod glupia pompa z fenoterolem, moge chodzic tylko do toalety.

Gosiu, kiedys moglam wchodzic na g, potem cos zmienili w bb i m kombinowal, juz sie nie dam. Mam samsunga gio chyba.

Aga, szyjka miekka, ma 1,9, a od stycznia mialam ciagle 3cm.

6mamo, bobo ja w lipcu to chyba z 5 tych nalewek z Wami wypije, jak wszystko dobrze sie skonczy.

Ostatnia edycja:
dzien dobry :)
anisiaj Kochana lepiej lezec zeby Zosienka byla jak najdluzej w brzuszku. trzymam &&&&& zeby jeszcze w nim pozostala
marta jak Olinek?
milego dnia wszystkim

Hej dziewczynki
Anitka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z całych sił

u nas 24 godzina skończyła sie w szpitalu pojechaliśmy na ip bo Oli miał 40 stopni :-( za dużo sie nie dowiedziałam, zrobili mu badanie krwi ( wyniki dobre) to nie na zeby może 3 dniówka kazali zbijac nurofenem i paracetamolem na zmiane i jak dziecko bedzie sie lało przez ręce przyjmą nas na oddział :-( narazie ma 36,7 i je normalnie ale sie bardzo boje bo każdy skok temp kończy sie mega płaczem :-(

reklama
dzień dobry
kurcze ale się podziało :-(

anisiaj - Ty wiesz, postrasz Zosię teściową i zostanie jeszcze kilka tyg w brzuszku- myślami jestem z WAMI :* był już obchód poranny ???? powiedzieli coś ? kochana bardzo się cieszę, że masz super opiekę :*
marta tak mi przykro, kurcze co to za paskudna infekcja ... że taka wysoka gorączka, ma wysypkę, bo przy 3 dniówce jest wysypka... trzymam kciuki aby poszła precz choroba... :* całuje

idę poczytać co wczoraj...

bobo jak tam po imprezce ???

Do góry