reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Anitko prześpij się ,odpoczywaj i nie stresuj się!!!W każdej sytuacji i do mnie możesz zadzwonić czy wysłać sms o każdej porze dnia i nocy,zawsze!!!

Ja też się już pożegnam,choć nie idę jeszcze spać,a telefon mam przy sobie.Dobrej nocy kochane!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Anisiaj kochana trzymaj się i zawsze możesz napisać o każdej porze dnia i nocy, odpoczywaj i niczym się nie przejmuj:)

też zmykam się połóżyć

Ja nie moge zasnac , tak bardzo martwie sie o nasza anisiaj i Zosie , mam nadzieje ze u nich wszystko dobrze i ze dziewczyny dzielnie wytrzymaja jeszcze pare tygodni ...
wracaja do mnie wspomnienia z porodu Amelki , wiem ze sytuacja nie jest podobna ale wiek ciazy podobny ehhh bedzie dobrze musi byc &&&& Anisiaj jak nie spisz to ja tu jestem i na fb tez jakbys chciala pogadac to pisz....

Kochane moje...

Dziekuje Wam za troske, pozostaja mi smsy i forum, dziewczyna obok ciagle spi, druga w nocy pojechala rodzic. Opieka jest cudowna, warunki jak w spa, tylko to nie dom :( o 5 mialam ktg, skurczy nie mam, Zosia ma ladne tetno. Nic wiecej nie wiem. Cisnienie mam 116/65, umieram z glodu, bo nic nie jadlam od 17. O 8 bedzie u mnie m z rzeczami, potem rodzice. Obawiam sie, ze zostane tu do konca. Leze pod glupia pompa z fenoterolem, moge chodzic tylko do toalety.

Gosiu, kiedys moglam wchodzic na g, potem cos zmienili w bb i m kombinowal, juz sie nie dam. Mam samsunga gio chyba.

Aga, szyjka miekka, ma 1,9, a od stycznia mialam ciagle 3cm.

6mamo, bobo ja w lipcu to chyba z 5 tych nalewek z Wami wypije, jak wszystko dobrze sie skonczy.

Ostatnia edycja:
dzien dobry :)
anisiaj Kochana lepiej lezec zeby Zosienka byla jak najdluzej w brzuszku. trzymam &&&&& zeby jeszcze w nim pozostala
marta jak Olinek?
milego dnia wszystkim

Hej dziewczynki
Anitka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z całych sił

u nas 24 godzina skończyła sie w szpitalu pojechaliśmy na ip bo Oli miał 40 stopni :-( za dużo sie nie dowiedziałam, zrobili mu badanie krwi ( wyniki dobre) to nie na zeby może 3 dniówka kazali zbijac nurofenem i paracetamolem na zmiane i jak dziecko bedzie sie lało przez ręce przyjmą nas na oddział :-( narazie ma 36,7 i je normalnie ale sie bardzo boje bo każdy skok temp kończy sie mega płaczem :-(

reklama
dzień dobry
kurcze ale się podziało :-(

anisiaj - Ty wiesz, postrasz Zosię teściową i zostanie jeszcze kilka tyg w brzuszku- myślami jestem z WAMI :* był już obchód poranny ???? powiedzieli coś ? kochana bardzo się cieszę, że masz super opiekę :*
marta tak mi przykro, kurcze co to za paskudna infekcja ... że taka wysoka gorączka, ma wysypkę, bo przy 3 dniówce jest wysypka... trzymam kciuki aby poszła precz choroba... :* całuje

idę poczytać co wczoraj...

bobo jak tam po imprezce ???

Do góry