reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Bobo no musimy bo mamy umówione ale szcepienie znów przesunięte na wypisie z ip napisali infekcja wirusowa
Bietka wysypki nie ma może jeszcze bedzie :-( na razie poci sie masakrycznie i musze go przebierac nadal mu robie okłady ręcznikiem

reklama
marta a jaką ma teraz - tak się poci przy 36,7 ??? czy skacze mu non stop ??? paracetamol uśmieży ból głowy... dajesz mu herbatkę albo wodę? niech pije dużo, jejku biedny OLI :(

bobo to dobrze :) jakie prezenty m dostał ? ;-) jadłaś torcika, bo ja wczoraj poszałam :( cholerka... chyba pójdę pobiegać dzisiaj... tyle dobrego jedzonka było :-(

no ja też.... a jeszcze jestem zdenerwowana anisiaj i Olinkiem i w ogóle mam ochotę wpierniczyć pudełko ciastek !!!! wypiłam 2 piwa (milion kalorii) jestem nie wyspana - wróciliśmy o 1 i meeeeeeeeeeega głodna :baffled:

reklama
Witajcie.
Martuś co ile Wam kazała dawać? Szkoda że kazała cały czas nurofenu.Najnowsze badania (słowa p.doktor) mówią że można dawać co 4godz. nurofen lub ibum bo działa przeciwwirusowo.Paracetamol nie dlatego tak ważne jest podawanie nurofenu zeby zatrzymać rozprzestrzenianie się wirusa.
Coś się dzieje bo mojej przyjaciólki synek skarży się na ból nóg,że nie da rady chodzić. Spał wczoraj dłużej niż zwykle. Dzisiaj nie wiem co się dzieje.
Jeśli po trzech dniach gorączka minie a pojawi się wysypka to trzydniówka.

Aaa do picia najlepsza jest sama woda bo wypłukuje toksyny ale jak nie chce to niech pije cokolwiek.

Anisiajpamiętam o Tobie i będę.Jeśli nie ma skurczy to będzie dobrze tylko namęczysz się w szpitalu.Na pocieszenie powiem że dzieciaczki nawet jak rodzą się w tym tygodniu nie zawsze są w inkubatorze.
Martwiło mnie to Twoje cisnienie.Ono mogło wywołać skurcze i ten śluz.

Kochane ja dzisiaj wyjeżdzam. Będę zaglądać ale wybaczcie jak nie będe pisać.Ciekawe czy zatęsknicie.

Pochowałam wszystkie grubsze rzeczy kurtki a tu 10st tylko.

Miłego dnia

Do góry