reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

Bobo, na zyczenie za600zl, ze wskazan za,darmo

Bietka, wiem, ze sie da, imponuja mi takie kobiety, ale ja sie od nich roznie-raz mam specyficzna budowe, dwa leze i meczy mnie przekrecanie, a co dopiero porod ;) zobaczymy :)

U mnie tez pada :(

reklama
Anisiaj, molestuj gina, niech ci wypisze skierowanie na cc, a nie gdyba;-)Ja nie bałam się porodu sn. Wierzyłam że podołam. Dla mnie najważniejszy był Kubolek, żeby podczas porodu nic się nie wydarzyło. Z tym że u mnie nie było takiego problemu jak u Ciebie.

Justi, nie mam o co molestowac. Grzebalam w przepisach, znam na pamiec wszystkie wskazania do cc, ja sie nie lapie. Nawet jak on by mi dal, to w tym szpitalu przechodzi sie kwalifikacje do cc i moga podwazyc decyzje gina. Co ma byc, to bedzie, moze skonczy sie jak u bobo ;)

anisiaj masz świetny szpital, fantastycznych fachowców - na pewno zrobią wszystko dla WASZEGO dobra :) co z położną ???
dziękuję za słowa uznania ;-)
jejku Ty zaraz skończysz 32 tydz :szok: ale leci ....
bobo oj tak w weekend ćwiczymy nasze nogi na spacerach :tak: no cóż... Igi tak właśnie je... przebieramy się ok 3-4 dziennie - bo on ssam musi łapkę wsadzić do miski, tyle, że potem daje mi rączkę do buzi żebym mu oblizała... i tak właśnie się karmimy, ale on namacalnie sprawdza co mama mu daje :-) dla mnie to słodkie i bardzo edukacyjne, a że myję podłogę 5x dziennie - no cóż... :))))

justi to Ty szalejesz w weekend :)

Bietka, oj tak:) tylko nie wiem jak jutro się wyrobię. Ślub na 15.30. Na około 12 jestem umówiona na malowanie, wcześniej muszę sobie chyba fryzurę jakąś zrobić.
Anisiaj, będzie dobrze!

Hej
Przywitam się tylko i lecę dalej do roboty.Usiadłam chwilkę odpocząć.

Miłego dnia Wszystkim

Ja tez bałam sie sn.Cieszyłam się że mam cc.Wiadomo,że gorzej wpływa na macicę itp. ale...

a ja się nie bałam sn :) no tylko bólu, ważne chyba mieć swojego lekarza, położną, męża obok i naprawdę zaufać fachowcom...
tzn. bałam się czytając różne opisy, jak laski są traktowane itp itd...., ale jak odeszły mi wody : powiedziałam sobie, dobra Igi - damy radę dzwonimy po tatę, lekarza i jazdaaaa.... :)))

reklama
Do góry