reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
no nie właśnie jeszcze sie zastanawiam nad przychodnią pod lipami ponoc fajna raz sie zgadałam z babką w smyku i mi mówiła- to naprawde ciężka sprawa bo nie chce wybrac byle kogo i potem znów małego przenosic

a ja gadalam kiedys z babka ode mnie z osiedla i mowi ze bron boze pod lipami isc ze tam okropnie jest i pediatrzy do d...py

ide do lozka na gesslerowa:)

dobranoc

Ostatnia edycja:
ufff w koncu doczytalam :)

Aga trzymam kciuki za powodzenie w wiadomej sprawie &&&&& aha przypomnij mi jutro po pracy jak bede zebym poszukala tej bransoletki bo zapomnialam skleroza mnie dopada:zawstydzona/y:

bietka jejku jeszcze jutro i dwa dni wolnego .... ale jak ja bede miala czas na BB to Wy bedziecie z emami odpoczywac :(

Anisiaj wspolczuje sytuacji z m ale powiem Ci ze troszke go rozumiem bo ja jak wracam z pracy to czasami tez mi sie gadac nie chce, ale Ciebie tez doskonale rozumiem bo jak siedzialam w domu i m wracal padniety a ja chcialam rozmawiac bo caly dzien sobie milczalam to bylo mi po prostu przykro.... Przytulam mocno :*

ro chyba na tyle , uciekam spac ...buziaki dla Was :*

WItam z samego rana:) u nas +10stopni, ale cóż z tego ja zapowiadali że będzie padać.
Dzisiaj muszę pojezdzić do klientów, nadgonić trochę pracy, pedicure, manicure:), ugotować obiad, odgruzować chatę bo jutro mamy wesele i nie będę miała czasu. Generalnie będę leżeć:)
Bobo, Marta, my chodzimy z Kubciem na basen głównie latem. Kuba nawet jak widzi w TV basen to mówi że chce:) Tylko mój orzeł nie chce żadnego kółka pompowanego, jedynie na łapki motylki i zasuwa prawie sam. Ciekawe jak w tym roku będzie:) Ja na studiach miała przymusowy basen zamiast wfu i mój m teżż.
Miłego dzionka!!!!

witam z kawka i sniadankiem ;)

marta, bobo ja tez nie umiem plywac , jako dziecko sie topilam i od tamtej pory mam paniczny lek przed woda, chodzilam na nauke plywania z ratownikiem jak bylam pod koniec podstawowki i ratownik powiedzial ze nigdy nie naucze sie plywac bo strasznie boje sie wody :(

Zbieram sie do pracy a tak mi sie nie chce hehe ale to normalne :-)

buziaczki :*

Dzien dobry,

Ja po sr, tym razem o samym porodzie i lagodzeniu bolu. Oczywiscie m od wczoraj fantazjuje, ze urodze sn i to bez zzo. Marzyciel ;) usmialam sie z niego, bo byly lalki, a ten mnie pyta czy Zosia taka bedzie, lalki mialy 50cm. Mowie mu, ze troszke wieksza, a ten na cala sale "aleeee czaddd";)

Dolaczam do grona tych, co nie umieja plywac. Bardzo zaluje, ale chce sie nauczyc.

Dzis czyszcze komode dla Zosi. Milego dnia dziewczynki!

P.s. Jak tam chorujace dzieciaczki?

Dzień dobry:)

głowa mnie boli idę jeszcze do łóżeczka:)

miłego dnia wszystkim

Anisiaj ale się uśmiałam:) a jak tam z m dalej na wojennej ścieżce???

Justi to jurto się wybawisz:)

Smerfi żeby ci szybko minęło:) dziękuję za bransoletkę, czekam na fotki:)

Witam sie i ja kochane mały ma katar ja też i m też :-( od rana wydzwaniam do ksiegowej bo mam 26 dni urlopu i chce je wykorzystac ;-)

Anisiaj kochana ja rodziłam sn bez zoo :tak:
Aga jak Kubuś jak ząbek?

reklama
Do góry