reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
marta ja nie wiem. slyszalam o tej wachowiak wlasnie i do niej chcialam no i sie udalo na szczescie:) reszty nie wiem. ta babka mi tylko mowia ze tu pod lipami okropnie jest i ze nie poleca i zeby unikac tej przychodni i pediatrow

dzień dobry :)

smerfie
nie do końca, mój m ma jakiś mecz w niedzielę więc posiedzę na bb chyba że najdzie mnie jakiś wypad gdzieś :)
marta - odganiam katary... a precz
aga - ibuprom i odpocznij, chyba dużo wrażeń wczoraj :(
bobo ja też pływam jak czuję dno pod nogami :-D
anisiaj wcale nie fantazje ... da się ... ja urodziłam bez znieczulenia, marta... a miała gorszy poród niż ja - więc luzik :) ;-);-);-):-) miłego odświeżania komody :)

Anisiaj, ale fajnie:) pamiętam jak układałam ciuszki dla Kubcia:-)
a Kubek katar ma, trochę mniejszy, inhalujemy wieczorkiem go codziennie.

10 stopni i pada, pochmurno więc pewnie cały dzień będzie taki ... może na balkon się uda go wystawić ale nie widzę szans na spacer na razie

U nas też już pada:/ a muszę pranie na balkon wynieść. Przecież moi panowie-brat i m dopiero wczoraj wieczorem po kopnięciu w zad przejrzeli stan koszul.

reklama
Do góry