reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
no nie właśnie jeszcze sie zastanawiam nad przychodnią pod lipami ponoc fajna raz sie zgadałam z babką w smyku i mi mówiła- to naprawde ciężka sprawa bo nie chce wybrac byle kogo i potem znów małego przenosic

a ja gadalam kiedys z babka ode mnie z osiedla i mowi ze bron boze pod lipami isc ze tam okropnie jest i pediatrzy do d...py

ide do lozka na gesslerowa:)

dobranoc

Ostatnia edycja:
ufff w koncu doczytalam :)

Aga trzymam kciuki za powodzenie w wiadomej sprawie &&&&& aha przypomnij mi jutro po pracy jak bede zebym poszukala tej bransoletki bo zapomnialam skleroza mnie dopada:zawstydzona/y:

bietka jejku jeszcze jutro i dwa dni wolnego .... ale jak ja bede miala czas na BB to Wy bedziecie z emami odpoczywac :(

Anisiaj wspolczuje sytuacji z m ale powiem Ci ze troszke go rozumiem bo ja jak wracam z pracy to czasami tez mi sie gadac nie chce, ale Ciebie tez doskonale rozumiem bo jak siedzialam w domu i m wracal padniety a ja chcialam rozmawiac bo caly dzien sobie milczalam to bylo mi po prostu przykro.... Przytulam mocno :*

ro chyba na tyle , uciekam spac ...buziaki dla Was :*

WItam z samego rana:) u nas +10stopni, ale cóż z tego ja zapowiadali że będzie padać.
Dzisiaj muszę pojezdzić do klientów, nadgonić trochę pracy, pedicure, manicure:), ugotować obiad, odgruzować chatę bo jutro mamy wesele i nie będę miała czasu. Generalnie będę leżeć:)
Bobo, Marta, my chodzimy z Kubciem na basen głównie latem. Kuba nawet jak widzi w TV basen to mówi że chce:) Tylko mój orzeł nie chce żadnego kółka pompowanego, jedynie na łapki motylki i zasuwa prawie sam. Ciekawe jak w tym roku będzie:) Ja na studiach miała przymusowy basen zamiast wfu i mój m teżż.
Miłego dzionka!!!!

witam z kawka i sniadankiem ;)

marta, bobo ja tez nie umiem plywac , jako dziecko sie topilam i od tamtej pory mam paniczny lek przed woda, chodzilam na nauke plywania z ratownikiem jak bylam pod koniec podstawowki i ratownik powiedzial ze nigdy nie naucze sie plywac bo strasznie boje sie wody :(

Zbieram sie do pracy a tak mi sie nie chce hehe ale to normalne :-)

buziaczki :*

Dzien dobry,

Ja po sr, tym razem o samym porodzie i lagodzeniu bolu. Oczywiscie m od wczoraj fantazjuje, ze urodze sn i to bez zzo. Marzyciel ;) usmialam sie z niego, bo byly lalki, a ten mnie pyta czy Zosia taka bedzie, lalki mialy 50cm. Mowie mu, ze troszke wieksza, a ten na cala sale "aleeee czaddd";)

Dolaczam do grona tych, co nie umieja plywac. Bardzo zaluje, ale chce sie nauczyc.

Dzis czyszcze komode dla Zosi. Milego dnia dziewczynki!

P.s. Jak tam chorujace dzieciaczki?

Dzień dobry:)

głowa mnie boli idę jeszcze do łóżeczka:)

miłego dnia wszystkim

Anisiaj ale się uśmiałam:) a jak tam z m dalej na wojennej ścieżce???

Justi to jurto się wybawisz:)

Smerfi żeby ci szybko minęło:) dziękuję za bransoletkę, czekam na fotki:)

Witam sie i ja kochane mały ma katar ja też i m też :-( od rana wydzwaniam do ksiegowej bo mam 26 dni urlopu i chce je wykorzystac ;-)

Anisiaj kochana ja rodziłam sn bez zoo :tak:
Aga jak Kubuś jak ząbek?

reklama
Do góry