reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Czesc Robaczki :)

Zaskocze Was, ale dzisiaj mam w planach lezenie ;)

Bobo, kochana pomysl, ze jesz zdrowo, dzieki temu poprawi Ci sie cera, wlosy itd, a Julka bedzie miala piekna mame :)

Co dzis porabiacie? Jak pogoda u Was?

anisiaj u mnie dla odmiany ZIMA - pada od 5 rano - wieje :wściekła/y::angry: tak jakby od listopada bez zmian,
w planach siedzenie w domu ... nawet na balkon nie da się wyjść :eek::-(

mam podły nastrój... dziewczyny naprawdę widok za oknem i ta zima mnie tak dobijają że szok.....!!!!
ja robię sobie terapię : nie patrzę za okno i wmawiam sobie: to się kiedyś skończy !!!

bobo wiesz pogoda też nie pomaga w diecie... jak taka pogoda to masz ochotę na coś słodkiego, aby poprawić sobie humor...:-(

Ostatnia edycja:
Ja przyjelam za pewnik prognoze, ze do 10.04 bedzie zima i tego sie trzymam. Do 10 nie spodziewam sie slonca, wiec mnie pogoda nie rozczaruje ;) ponoc po zimie ma byc juz lato, ciekawe ile w tym prawdy.

Bietka kochana, a Ty ciagle o tej terapii ;)

;)

Dzisiaj premiera ksiazki Ewy Ch :)

Bobo, moja dawna znajoma dietetyczka polecała picie lnu mielonego 2x dziennie 30 min przed posiłkiem. Świetnie reguluje prace jelit, ta dziewczyna pila to od lat. I do jedzenia dodawala otreby, praktycznie do wszystkiego.

Dziewczynki, a w ilu stopniach pieluchy tetrowe???

Ostatnia edycja:
reklama
łeeeeeeee to taki glut się robi a fuj !!!
wet kiedyś kazał suni to dawać bo ten śluz ochrania gardło (podobno) - jak była przeziębiona :)

mam prośbę o poradę na g - wybacz aniś :/

Do góry