reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Czesc Robaczki :)

Zaskocze Was, ale dzisiaj mam w planach lezenie ;)

Bobo, kochana pomysl, ze jesz zdrowo, dzieki temu poprawi Ci sie cera, wlosy itd, a Julka bedzie miala piekna mame :)

Co dzis porabiacie? Jak pogoda u Was?

anisiaj u mnie dla odmiany ZIMA - pada od 5 rano - wieje :wściekła/y::angry: tak jakby od listopada bez zmian,
w planach siedzenie w domu ... nawet na balkon nie da się wyjść :eek::-(

mam podły nastrój... dziewczyny naprawdę widok za oknem i ta zima mnie tak dobijają że szok.....!!!!
ja robię sobie terapię : nie patrzę za okno i wmawiam sobie: to się kiedyś skończy !!!

bobo wiesz pogoda też nie pomaga w diecie... jak taka pogoda to masz ochotę na coś słodkiego, aby poprawić sobie humor...:-(

Ostatnia edycja:
Ja przyjelam za pewnik prognoze, ze do 10.04 bedzie zima i tego sie trzymam. Do 10 nie spodziewam sie slonca, wiec mnie pogoda nie rozczaruje ;) ponoc po zimie ma byc juz lato, ciekawe ile w tym prawdy.

Bietka kochana, a Ty ciagle o tej terapii ;)

;)

Dzisiaj premiera ksiazki Ewy Ch :)

Bobo, moja dawna znajoma dietetyczka polecała picie lnu mielonego 2x dziennie 30 min przed posiłkiem. Świetnie reguluje prace jelit, ta dziewczyna pila to od lat. I do jedzenia dodawala otreby, praktycznie do wszystkiego.

Dziewczynki, a w ilu stopniach pieluchy tetrowe???

Ostatnia edycja:
reklama
łeeeeeeee to taki glut się robi a fuj !!!
wet kiedyś kazał suni to dawać bo ten śluz ochrania gardło (podobno) - jak była przeziębiona :)

mam prośbę o poradę na g - wybacz aniś :/

Do góry