reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze sprawy...

Bietka, yhm :) krawcowa koniecznie ;)

Myslalam, ze na narodziny synowej kiece szykujesz :D

Bobo, super :) niech Jula zaklina wiosne tym plaszczykiem ;)

Mozecie mnie zabic, ale ja sie ciesze z pogody, bo jutro mamy sr a nie mam kurtki na wiosne ;)

reklama
anisiaj a wiesz że te 2 wydarzenia mogą zbiec się w czasie - popatrz jakie szczęście w 1 kiecce oblece dwie imprezy :-D:-D:-D
tematu pogody i kurtki nie skomentuje :rofl2:

dzis na szczepieniu pediatra badala julke i pytalam o to jej siedzenie i raczkowanie to mowila ze normalne ze tak robi ze nie ma w tym nic niepokacego. opowaidala nam ze kiedys byla babka z dzieckiem 6 miesieczym i miala je na kolanach a to dziecko na tych kolanach jej skako i ta pediatra pyta co to dziecko tak skacze a ta matak mowi ze ono chce chodzic i puscila je na ziemie trzymajac za raczki i dziecko chodzilo :szok: hehe, teraz to juz mnie nic nie zdziwi hihi, moja kluska ma 7kg :-D

jestem uszyłam Oliwierowi przytuakę z metkami ;-)
Bietka śliczna ta sukienka !
Bobo bardzo ładnie Julka przybiera

ugotowałam małemu marchewkę z ryżem i dodałam troszkę masełka i kurcze wszystko zjadł jestem w szoku

Bietka zjadł 3/4 słoiczka to traktować jak posiłek? pewnie zjadł by więcej ale zamroziłam reszte

Ostatnia edycja:
dziś nie może od przyszłego tyg bo mam @ no zaczął jeśc wlaśnie ale soczków nie lubi kupiłam mu z bobofrut i juz drugi wylałam :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry