reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze sprawy...

reklama
Justi, popieram evel, mac albo art deco. Ja kupilam fajne tez w inglocie, nie krusza sie i sa trwale, takie potrojne. No i Inglot do polska firma, ktora nie testuje na zwierzetach. O ile to ma znaczenie przy Twoim wyborze :)

6mamo, marsz do lekarza, dr google to szarlatan!

Spalam jak zabita az mnie babsko na obcasach na klatce obudzilo. Jak czolg szla ;)

jestem:)

usnęło mi się:)

Anisiaj ja się wcale nie smieję!!!

6 mamo marsz do lekarza a nie doktora google czytać ten to może tylko raka zdiagnozować

Ewel Justi ja na co dzień też tylko eyelinera i tuszu używam :)

Jestem dumna z mojego syna kiepsko mu szedł angielski nie chciał się uczyć bardzo słabe oceny dostawał ze już mu korepetycji szukałam a ostatnio coś go tknęło i wziął się ostro do nauki i dostał 5 ze sprawdzianu

Aga, to super!!!
Ja na codzień też nie używam cieni, ale jak już użyję to chciałabym być zadowolona. Mam z oriflame i są średnie:sorry2:

witam witam :)

babcia poszła, m wrócił z pracy, szalony dzień.... może jutro z Wami posiedzę więcej ;) :-)

aga brawo dla Dominika
6 mamo może to właśnie proszek lub płyn do płukania, oby nic poważnego
bobo miłego spacerku :)
anisiaj, bobo ja też kupuję Igorowi używane rzeczy (nowe, markowe są tylko z prezentów) ;-)
justi tak baza pod cień to połowa sukcesu, ja używam cieni avon, inglot, maybelline - jeżeli mam jakieś wyjście i potrzebuję utrwalić makijaż to używam http://allegro.pl/nc-kryolan-fixer-spray-150ml-utrwalacz-makijazu-
i3110130524.html
rewelacja, naprawdę !!! makijaż trzyma się ponad 12 godz. (sprawdzony na kilku weselach w upale i nie tylko)

idę kochane zjeść obiadek, wpadnę zaraz jak ogarnę coś w domku :)

O tak, fixer to super rzecz. Jak ja to mowie "lakier do wlosow tyle, ze na twarz".

Bietka, wiesz jaka lipa? Tsh mi spadlo 0,25, a norma od 0,27. Nie wiem czemu, miesiac temu bylo ponad 1. Dobrze, ze w srode mam endo, bo bym oszalala.

reklama
Do góry