reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze sprawy...

reklama
Martuś ja bym poszła od razu, ale ja ci już kiedyś pisałam że drugi raz bym w ogóle do tamtego nie poszła

anisiaj ooooooo to nisko ... idź idź do endo, pewnie zmniejszy Ci dawkę, a laboratorium nie zmieniło norm ??? :confused:
marta pewnie że idź do tej mamy kolegi
anisiaj, justi fixer jest bomba :) i bardzo wydajny :)

anisiaj kurcze ale Ci spadło ... ładnie i sumiennie leki przyjmujesz, nie martw się - jeszcze tylko jutro, a w śr. pani dr rozwieje wątpliwości

Az sie nadziwic nie moge, ze 6mcy bylam na 75, bylo ok, potem 4tyg 88 i taaaki spadek. Man tylko nadzieje, ze Zosi to nie szkodzi...

M chodzi nadasany, bo rozwalil kolano podczas gry w kosza. Chory facet to tragedia :)

anisiaj myślę że nie zaszkodzi - szybko wyłapane na badaniach - a m-- współczuje mu - kolano boli :( zły bo nie będzie mógła grać
6 mamo bardzo ładne :))

reklama
Która chętna na prasowanie firanki?:)
Byliśmy własnie u znajomych pogadać o kosztach wykończenia domu...masakra...
Na allegro lukam na utrwalacze, bazy i cienie. Muszę odświeżyć kosmetyczkę. Właśnie cienie mnie denerwują. Ja lubie fiolety, brąze, szare. Źle się czuje w np. zielonych, wogóle mi nie pasują.

Do góry